Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij The Wavement

In een waterrijk land als Nederland, is het volgen van zwemlessen voor alle kinderen de norm. Er is altijd vraag naar en er zijn vaak lange wachtlijsten. The Wavement biedt deze zwemlessen waarbij onze methode onderscheidend is en uniek in de zwembranche.

Waarom The Wavement?

Binnen onze unieke methode wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. Onze aquatic screens maken onze zwemlessen interactief en uitdagend. Het leren zwemmen wordt in een nieuwe vorm gegoten, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Al na enkele maanden zijn de kinderen in staat zichzelf te redden in en om het water.

Binnen onze zwemlessen maken wij gebruik van het curriculum van Starfish Swimming. Alle docenten binnen de franchise organisaties worden opgeleid aan de hand van het Starfish Curriculum, waarna gecertificeerde docenten een uitstekende kwaliteit van zwemles kunnen bieden.

En er is meer…

Niet alleen het aanbieden van zwemlessen behoort tot de mogelijkheden bij The Wavement. Vanaf de allerjongste kinderen bieden wij al programma’s aan, tot de oudere medemens, die graag bewegen in het water.

Voor wie?

In principe kan iedereen franchisenemer worden bij The Wavement maar affiniteit met kinderen en zelf plezier hebben met water en zwemmen is hierbij wel een grote pré.

Om je droom bij The Wavement waar te maken hoef je geen torenhoge investeringen te doen in de aanschaf of bouw van een zwembad. De lessen kunnen gegeven worden bij een lokaal zwembad in jouw omgeving.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Diverse opleidingen
  • Een compleet pakket met daarin onder andere lesplannen, stuurkaarten en een online omgeving
  • De nieuwste technologie aangeboden middels unieke aquatic screens
  • Ondersteuning, ons ervaren team staat graag klaar voor al je vragen!

Ja, ik wil!

Bovenstaand plaatje spreekt je aan en je ziet jezelf deze nieuwe frisse uitdaging wel aangaan? Laat vrijblijvend je gegevens achter via onderstaand formulier en kom met ons in contact. Aarzel niet en spring samen met ons in het diepe!

 

 

Ontvang gratis meer informatie over The Wavement

Meer informatie over franchisen bij

The Wavement

Recent bekeken formules

×