Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij World Options

World Options franchise

World Options maakt het mogelijk om eenvoudig tijd, energie en kosten te besparen op transport. Alle MKB-bedrijven die met transport te maken hebben kunnen hiervan eenvoudig profiteren. Met hypermoderne software en een ouderwets hoge service voorziet en ondersteunt World Options het MKB in elke mogelijke transportbehoefte. Met ruim 100 franchise-ondernemers wereldwijd is World Options een sterke en bewezen formule.

In ons marktleidende online platform kan de klant heel eenvoudig transport organiseren, vergelijken, inzien en beheren. Alles eenvoudig in 1 scherm. Daarnaast neemt World Options alle bijkomende zaken direct uithanden van de klant. Hiermee behoudt de klant maximale tijd, energie en focus voor de eigen “core business”. Het ontzorgen van de klant staat altijd centraal.

Wat zijn de klantvoordelen van World Options?

Klanten van World Options ervaren vele voordelen: scherpe tarieven door de wereldwijd afgesloten contracten en gratis en vrijblijvend gebruik van marktleidende software. Daarnaast zorgt de ongeëvenaard hoge service voor een wederzijds prettige samenwerking voor de hele lange termijn.

Waarom franchisenemer worden bij World Options?

Ondernemen met World Options is ondernemen in een hele hechte en positieve familie. Je interne collega’s nemen je heel veel werk uithanden. Zodoende kun jij je met al je salestalent voornamelijk bezighouden met het opbouwen van je eigen klant portfolio. Omdat je klanten repeterend en zelfstandig transport organiseren creëer je als het ware je eigen schaalbare geldmachine. Ook als je zelf even niet aan het werk bent! Het World Options systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk voor het MKB, maar ook voor jou. Je kunt hierin eenvoudig vanuit huis werken. Dit alles maakt World Options een heel interessante formule met lage instapkosten en een heel hoog inkomenspotentieel.

Wat krijg je van World Options?
 • Marktleidende transportsoftware.
 • Een uniek rayon met tenminste 20.000 bedrijven.
 • Een uitgebreide training bij de start.
 • Een continue begeleiding en coaching.
 • Een unieke kans in een sterk groeiende markt.
 • Een hele fijne balans tussen werk en privé.

Behalve een positieve instelling is er uiteraard ook een financiële investering vereist. Naast € 25.000,- entreegeld is in aanloop naar een volwaardig klantportfolio ook werkkapitaal vereist om een aantal maanden te kunnen voorzien in eigen levensbehoefte.

Wat verwacht World Options van jou?
 • Dat je enthousiast en fulltime aan de slag gaat.
 • Dat je beschikt over een portie doorzettingsvermogen.
 • Dat je verkooptalent hebt.
 • Dat je een teamspeler bent binnen onze “familie”.
 • Dat je beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
Herken jij je in dit profiel en wil je gewoon even kort en vrijblijvend kennismaken? Laat dan even van je horen!

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over World Options

Meer informatie over franchisen bij

World Options

×