Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij 247DRANK

DE 247DRANK FRANCHISE FORMULE

247DRANK franchise is een online bezorgservice voor drank, die op elk tijdstip van de dag verschillende soorten drank levert door heel Nederland. Er worden zowel alcoholische als non-alcoholische dranken aangeboden. De franchiseformule wil haar klanten een ruim aanbod aan producten aanbieden tegen een betaalbare prijs met de beste service, kwaliteit en veilige betalingsmogelijkheden.

247DRANK franchise beschikt over een eigen platform. Via dit platform kunnen klanten op elk moment van de dag een bestelling plaatsen. Daarnaast biedt 247DRANK franchise de producten aan op diverse bezorg sites, zoals 247drank.com, Takeaway.com, Thuisbezorgd.nl, Deliveroo.nl, Ubereats.com, Food.Bolt.eu, Just-eat.nl, 123bezorgd.nl, of makkelijk via de eigen app van 247DRANK.

De doelstelling van 247DRANK is om op korte termijn een 24-uurs levering te realiseren. Zo kunnen klanten op elk moment van de dag van hun favoriete drank genieten. Nadat een klant een bestelling plaatst neemt de centrale klantenservice contact op met de klant voor een leeftijdscheck. Tijdens dit contactmoment wordt de bestelling gecontroleerd en vindt er eventuele bijverkoop plaats.

 

FRANCHISING BIJ 247DRANK

247DRANK franchise hecht veel waarde aan intensieve begeleiding aan de franchisenemer. Gedurende de opstartfase zal er ondersteuning en begeleiding worden aangeboden omtrent het assortiment, financieringen, personeelszaken en marketing. Ook biedt 247DRANK franchise hulp aan bij het leasen van een bestelbus.

Daarnaast wordt jouw voorraad door middel van een IT-systeem automatisch bijgehouden en aangevuld tot het minimale voorraadniveau. Jij als ondernemer hoeft je hier geen zorgen om te maken! Je hoeft je alleen maar te focussen op het bezorgen van bestellingen in de lokale markt. In overleg kan je je takenpakket uitbreiden naar bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

Bij 247DRANK franchise zijn er veel mogelijkheden. Jij bepaalt of je zelf bij klanten gaat bezorgen óf dat je koeriers inhuurt die de bestellingen voor jou bij klanten afleveren. Je krijgt jouw eigen gebied of zelfs meerdere gebieden waarbinnen je aan de slag kan.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn opzoek naar enthousiaste ondernemers die franchisenemer willen worden voor ons unieke concept. Nadat de centrale klantenservice de bestelling samen met de klant heeft bevestigd, zal jij de bestelling ontvangen via mobiele devices. Jij bent nu verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestelling. Je maakt het verschil door jouw onderscheidende dienstverlening. Je gaat voor kwaliteit, je levert snel en bent tegelijkertijd supervriendelijk.

We zoeken iemand die 7 dagen per week voor 247DRANK franchise aan de slag wil gaan. Je hebt zelf in handen hoe je deze 7 dagen invult. Pak je ze allemaal zelf op of huur je een bezorger in voor een aantal dagdelen? Een voorwaarde is wel dat de bezorger eerst een interne training volgt bij 247DRANK.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over 247DRANK

Meer informatie over franchisen bij

247DRANK