Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Bakker Bart

DE BAKKER BART FRANCHISE FORMULE

Bakker Bart is een innovatieve ondernemende formule met een warme passie voor brood. De oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en biedt op meer dan 150 locaties verse producten aan. Wij bedienen jaarlijks meer dan 12,5 miljoen tevreden gasten de beste producten, deze producten worden dagelijks in iedere winkel vers gebakken.

Bart’s Retail (franchisegever) is een full-service franchiseorganisatie. De service bestaat uit centrale inkoop, marketing, automatisering, administratie, commerciële winkelbegeleiding, training&opleiding, personaals ondersteuning, juridische zaken en projectinrichting.

Bart’s retail is continue in beweging, de Bakker Bart formule gaat met de tijd mee zonder krachtig imago te verliezen. Recentelijk is er een nieuw formuleconcept gelanceerd. Hierbij is een vernieuwde huisstijl geïntroduceerd, is de routing zowel in de winkel als achter de schermen geoptimaliseerd en is het productieproces ten gunste van de efficiëntie aangepast. Hiermee wordt duidelijk ingespeeld op de laatste marktontwikkelingen en wordt de bedrijfsvoering verbeterd.

FORMULE PIJLERS

Bij Bakker Bart geniet je gemakkelijk van lekkers uit eigen bakkerij. Met de propositie ‘Altijd vers, vertrouwd en op elk moment speciaal voor jou gemaakt’ is de missie van Bakker Bart om ervoor te zorgen dat elk moment een moment kan zijn om lekker te genieten van lekkers uit de eigen winkeloven. Bakker Bart is de marktleider op gebied van out of home eetmomenten en dan vooral het ontbijt- en de lunchmomenten

BEZORGEN

Met onze sterke website en samenwerking met diverse bestelplatformen zoals thuisbezorgd.nl, heeft Bakker Bart een koppositie op gebied van lunchbezorging. Deze koppositie gaat Bakker Bart nog verder versterken door zich te richten op een nog breder publiek, denk hier bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging aan het einde van de dag.

Met een geheel vernieuwde (mobiele)webshop, speelt Bakker Bart in op de groeiende bezorg behoefte. Met deze omnichannel strategie is Bakker Bart klaar voor de volgende generatie Nederlandse consumenten.

DE ENERGIE BAKKER BART

De kernwaarden van Bakker Bart zijn gastgericht, vakmanschap en duidelijk. Het gevoel dat we delen en de ‘POWER’ die ons samen succesvol maakt is:

  • Plezier
  • Ondernemend
  • Waardering
  • Eigenaarschap
  • Resultaatgericht

Dit is het gevoel dat we delen en de energie die ons samen zo succesvol maakt!

WAAROM BAKKER BART?

Bij Bakker Bart ben je eigen ondernemer binnen de formule. Je hebt voldoende vrijheden om invulling te geven aan jouw bedrijf en bent daarmee zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. En met Barts’ Retail als franchisegever heb je een ervaren en solide vangnet achter je staan.

HOE WORD JE FRANCHISENEMER BIJ BAKKER BART?

Het werving en selectie traject is uitgebreid en zorgvuldig, Wij vinden het van belang dat er vooral veel ruimte is om aan zelfonderzoek te doen, Voor een mooie en stabiele samenwerking is een wederzijdse sterke match nodig en dit wordt in het selectietraject doorlopend getoetst. Het selectietraject bestaat onder meer uit het maken van een assessment, jouw kijk op de kansen in de markt, enkele dagen meelopen in de dagelijkse praktijk van een Bakker Bart ondernemer en het toetsen van jouw financiële kennis.

Ben jij ondernemend, gastgericht, altijd op zoek naar kansen en wil je gewoon iets voor je zelf beginnen dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Bakker Bart, Vlijmen

Deze ruime en toegankelijke Bakker Bart winkel is gelegen aan het centrale dorpsplein van Vlijmen. Voor deze prachtige winkel zijn we op zoek naar enthousiaste en gastgerichte ondernemers. Deze winkel bevindt zich midden tussen de ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 750.000

Oppervlakte

260 m²

Adres

Plein 34, Vlijmen, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Surhuisterveen

Centraal in het sfeervolle plaats Surhuisterveen huisvest deze mooie en goedlopende Bakker Bart.  Deze Bakker Bart met een groot verzorgingsgebied is de publiekstrekker van het dorp. Door de centrale ligging en ruime indeling bedient deze ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 600.000

Oppervlakte

375 m²

Adres

De Kolk 20, Surhuisterveen, Friesland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Boxmeer

Centraal in de belangrijkste winkelstraat van Boxmeer huisvest deze mooie en goedlopende Bakker Bart. De vestiging heeft een groot verzorgingsgebied en vult de behoefte in van een breed en gevarieerd publiek. Dat is waar Bakker ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€450.000

Oppervlakte

210 m²

Adres

Steenstraat 78, Boxmeer, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Bakker Bart, Malden

Centraal in het overdekte winkelcentrum van Malden huisvest deze grote en ruime Bakker Bart. Een Bakker Bart winkel welke een zeer brede verzorgingsbehoefte bij het publiek invult. Alle producten worden hier iedere dag vers gebakken ...

FoodHoreca
Overnameprijs

n.o.t.k.

Omzet

€ 650.000

Oppervlakte

400 m²

Adres

Winkelcentrum 44 , Malden, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×