Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Burger ’n Shake Express

Droom jij over jouw eigen bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Burger ’n Shake kan jou hierbij helpen. Wil jij zelf jouw eigen koers bepalen, geen baas boven je, en vrijheid in alles wat je doet? Begin een eigen Burger ’n Shake Express franchise bij jou in de buurt!

Burger ’n Shake Express franchise

Wij gebruiken bij Burger ’n Shake elke dag vers gehakt voor de hamburgers. Het vlees is afkomstig van vrijlopende dieren. Alle groenten zoals sla, uien en tomaten snijden wij zelf en zijn dagvers. Om het textuur en smaak van de groente te behouden snijden we niet uren van te voren.

Onze milkshakes zijn van vers gedraaid biologische roomijs. Zo zijn ook onze ijsjes van biologisch Hollands ambachtelijke roomijs en sorbetijs van verse fruit. Dagelijks snijden wij onze friet en bakken enkel in biologische frituurolie, alles is nog dezelfde ochtend of middag voorgesneden.

Daar bezorging steeds populairder wordt en wij als formule de mogelijkheid willen bieden aan ondernemers om laagdrempeliger in te stappen hebben wij onze express zo ingericht dat gasten online en offline kunnen bestellen en dit kunnen laten bezorgen of afhalen, tevens is er de mogelijkheid om in de express zelf te bestellen via een kiosk of QR code. Burger ’n Shake express franchise is een bezorg en afhaal concept van ons succesvolle halal restaurant met verse hamburgers, vers gesneden friet en shakes en smoothies gemaakt van biologisch ijs en 70% fruit voor bezorging en afhalen. Ons assortiment bestaat uit hamburgers, hotdogs, loaded fries, smoothies en shakes. Ook bieden wij vegetarische opties aan.

Waarom ondernemen bij Burger ‘N Shake?

Wil jij onderdeel uitmaken van een bestaande succesvolle formule en je onderscheiden van andere burger concepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt dan is een Burger ’n Shake franchise de juiste keuze en door ons assortiment en prijs-kwaliteitverhouding spreken wij vele doelgroepen aan.

Burger ’n Shake helpt jou bij alles wat je nodig hebt om een Burger ’n Shake franchise te starten. Zo helpt Burger ’n Shake jou alle valkuilen, mogelijkheden en kansen te laten zien èn te behalen en werk je samen met Burger ’n Shake om jouw franchise tot een succes te maken. Wij helpen jou als potentiële franchisenemer met een gedegen traject waarin alle facetten van het ondernemen en de weg naar het openen van jouw express stap voor stap beschreven staat zoals o.a. het businessplan, de opstart, inkoop, het verbouwen en inrichten van jouw express en de voordelen van de gezamenlijke inkoop.

In het franchisehandboek staan alle handvatten die onze ondernemers nodig hebben voor een succesvolle operatie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken franchisenemers die zich samen met ons voor de volle 100% willen inzetten om een succes van hun vestiging te maken. Het is een pré als je horeca-ervaring hebt en/of ervaring in het aansturen van een team. Verder zoeken wij ondernemers die zich kunnen vereenzelvigen met ons unieke halal-concept en dit met volle overtuiging kunnen overbrengen aan hun klanten. Het ondernemersbloed stroomt door je aderen en je hebt alle passie om je – zeker in het begin – voor de volle 100% te wijden aan je klanten, je medewerkers en je vestiging. Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en heten je vanzelfsprekend met open armen welkom in onze Burger ’n Shake Franchise -familie. Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Ontvang gratis meer informatie over Burger ’n Shake Express

Meer informatie over franchisen bij

Burger ’n Shake Express

×