Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Burger ’n Shake Express

Burger ’n Shake Express franchise – een afhaal en bezorg streetfoodconcept

Eenvoudig – kwalitatief – origineel – authentiek – betaalbaar

Daar bezorging steeds populairder wordt en wij als formule de mogelijkheid willen bieden aan ondernemers om laagdrempeliger in te stappen hebben wij onze express zo ingericht dat gasten online en offline kunnen bestellen en dit kunnen laten bezorgen of afhalen, tevens is er de mogelijkheid om in de express zelf te bestellen via een kiosk of QR code. Burger ’n Shake express franchise is een bezorg en afhaal concept van ons succesvolle halal restaurant met verse hamburgers, vers gesneden friet en shakes en smoothies gemaakt van biologisch ijs en 70% fruit voor bezorging en afhalen. Ons assortiment bestaat uit hamburgers, hotdogs, loaded fries, smoothies en shakes. Ook bieden wij vegetarische opties aan.

Waarom ondernemen bij Burger ‘N Shake?

Wil jij onderdeel uitmaken van een bestaande succesvolle formule en je onderscheiden van andere burger concepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt dan is een Burger ’n Shake express franchise de juiste keuze en door ons assortiment en prijs-kwaliteitverhouding spreken wij vele doelgroepen aan.

Wij helpen jou als potentiële franchisenemer met een gedegen traject waarin alle facetten van het ondernemen en de weg naar het openen van jouw express stap voor stap beschreven staat zoals o.a. het businessplan, de opstart, inkoop, het verbouwen en inrichten van jouw express en de voordelen van de gezamenlijke inkoop.

In het franchisehandboek staan alle handvatten die onze ondernemers nodig hebben voor een succesvolle operatie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken franchisenemers die zich samen met ons voor de volle 100% willen inzetten om een succes van hun express te maken. Het is een pré als je horeca-ervaring hebt en/of ervaring in het aansturen van een team. Verder zoeken wij ondernemers die zich kunnen vereenzelvigen met ons unieke halal-concept en dit met volle overtuiging kunnen overbrengen aan hun klanten. Het ondernemersbloed stroomt door je aderen en je hebt alle passie om je – zeker in het begin – voor de volle 100% te wijden aan je klanten, je medewerkers en je express.

Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en heten je vanzelfsprekend met open armen welkom in onze Burger ’n Shake Franchise -familie.

Ontvang gratis meer informatie over Burger ’n Shake Express

Meer informatie over franchisen bij

Burger ’n Shake Express

×