Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Burger ’n Shake

burger 'n shake

WIE ZIJN WIJ?

Burger ’n Shake Franchise is hét halal-foodconcept met verse hamburgers, verse friet en shakes gemaakt van vers gedraaid ijs. Bij Burger ’n Shake zou je eigenlijk de hele dag wel kunnen zitten. Je kunt er terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. Onze restaurants zijn zo ingericht dat gasten van bijna elk tafeltje in de open keuken kunnen kijken. Wij geloven namelijk in vers én ambacht en dat willen we dan ook aan onze gasten laten zien. Zij kunnen bekijken hoe wij de sauzen maken, friet snijden, hamburgers bakken en shakes maken van ambachtelijke ijs.

WAAROM ONDERNEMEN BIJ BURGER ’N SHAKE?

Burger ’n Shake Franchise onderscheidt zich van andere burgerconcepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt. Dit is een markt waar Burger ’n Shake zich kan onderscheiden. Onze franchisenemers werken in een uniek concept, waarin iedereen elkaar helpt en ondersteunt. Wij helpen jou als potentiële franchisenemer met het schrijven van een ondernemersplan dat je  kunt overleggen bij de bank als je financiering nodig hebt. Daarnaast hebben wij een franchisehandboek met daarin alle handvatten die onze ondernemers nodig hebben. Burger ’n Shake heeft in Amsterdam 35 personeelsleden in dienst, voornamelijk jongeren. Als erkend leerbedrijf werkt Burger ’n Shake samen met de gemeente Amsterdam en biedt het jongeren stageplekken aan. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk dat wij kunnen inschakelen bij het verbouwen en inrichten van de restaurants. Samen staan we sterker: door gezamenlijke inkoop realiseren we een behoorlijk kostenvoordeel.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken franchisenemers die zich samen met ons voor de volle 100% willen inzetten om een succes van hun restaurant te maken. Het is een pre als je horeca-ervaring hebt en/of ervaring in het aansturen van een team. Verder zoeken wij ondernemers die zich kunnen vereenzelvigen met ons unieke halal-concept en dit met volle overtuiging kunnen overbrengen aan hun klanten. Het ondernemersbloed stroomt door je aderen en je hebt alle passie om je – zeker in het begin – voor de volle 100% te wijden aan je klanten, je medewerkers en je bedrijf.

Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en heten je vanzelfsprekend met open armen welkom in onze Burger ’n Shake Franchise -familie.

Burger 'n Shake FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Burger ’n Shake

Meer informatie over franchisen bij

Burger ’n Shake