Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij eazie

De eazie franchiseformule

Eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in dé healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld.

Samen maken wij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van de lekkerste poké bowls, verse wok maaltijden bomvol groenten en gezonde wraps tot vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm alles is mogelijk en wordt á la minute bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke asian flavours.

Je gasten genieten in je prachtige restaurant, onderweg (take-away) of lekker thuis op de bank als ze hun bestelling laten bezorgen. eazie is multicultureel, gezond en goed betaalbaar.

Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; met de ondersteuning van de bewezen ijzersterke en succesvolle eazie formule sta je sterker.

Meest recent ontvangen prijzen;
Best food delivery Restaurant 2020 (RestaurantGuru.com), Beste Fastservice Formule van Nederland 2019 (GFK), Het Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020 (Nationale Week zonder Vlees) en een eervolle tweede plaats in als ‘Meest Vegan-friendly Restaurantketens 2019’ (ProVeg)


eazie als franchisegever

Franchisenemers van eazie kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw eazie franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

eazie biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt eazie centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van eazie ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.
Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. eazie ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun vestiging en gasten.

de ideale franchisenemer:

  • is enthousiast over het concept van eazie franchise.
  • heeft een passie voor het ondernemen en een goed stel hersenen.
  • is actief bezig met zoeken naar landelijke en lokale kansen in de markt en promoot eazie franchise in zijn stad.
  • is bereid hard te werken in zijn/haar eigen vestiging.
  • natuurlijk hou je ervan om gasten in de watten te leggen en met andere mensen te werken.
  • het is een pré als je ervaring hebt in de horeca, omdat je dan goed weet waar je aan begint.
  • minimaal hbo denkniveau, in ieder geval 2 jaar ervaring als leidinggevende, minimaal 4 jaar werkervaring (bij voorkeur in de horeca en heeft hier affiniteit mee).

benodigdheden

We zoeken samen met jou de beste locatie voor jouw eazie franchise vestiging. Wat voor ons belangrijke voorwaarden zijn voor de locatie zijn het verzorgingsgebied (minimaal 80.000 inwoners) en de omgeving van jouw vestiging. Hier dienen namelijk voldoende winkels, hogescholen/universiteiten of kantoren te zijn. Om de vestiging te kunnen starten, is een investering benodigd tussen de € 200.000 en € 450.000. Hiervan is 20 – 25% eigen vermogen benodigd met daarnaast een entreefee van € 15.000. Daarnaast wordt een franchisefee van 5% gehanteerd en een marketingfee van 3%.

Wil je ook ondernemen bij dit bewezen concept dat inmiddels ruim 10 jaar bestaat?
Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact je op!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

eazie, Leidsche Rijn

eazie opent op korte termijn op in Leidsche Rijn een nieuwe vestiging. De vestiging is strategisch gunstig gelegen in het winkelcentrum van Leidsche Rijn. Vanuit deze locatie kan de wijk Leidsche Rijn goed worden bediend ...

Food
Overnameprijs

€ 50.000 - € 70.000 (eigen vermogen)

Omzet

€ 750.000

Oppervlakte

100 m² + een ruim terras

Adres

Leidsche Rijn, Utrecht

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

eazie, Tilburg

De vestiging bevindt zich op een absolute A1 locatie. eazie Tilburg wordt een full restaurant concept (eat-in + delivery), eazie is het verse en gezondere foodconcept voor heerlijke wokmaaltijden, poké bowls, noodle soups en meer. eazie ...

Horeca
Overnameprijs

€ 85.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

140 m²

Adres

Tilburg, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

eazie Groningen

Om aan de vraag uit de markt te voldoen is eazie op zoek naar een ondernemer voor een op korte termijn te openen vestiging in Groningen. eazie is het verse en gezondere foodconcept voor heerlijke ...

Horeca
Overnameprijs

€ 70.000 (eigen vermogen)

Omzet

€ 650.000 (gemiddeld)

Oppervlakte

100 - 150 m²

Adres

Groningen (centrum), Groningen

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over eazie

Meer informatie over franchisen bij

eazie

×