Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij eismann

Indien je franchisenemer wordt bij eismann franchise, exploiteer je je eigen onderneming en maak je gebruik van de bewezen succesformule. Hiermee ben je verantwoordelijk voor de verkoop en levering van het eismann-assortiment aan een deels door jezelf opgebouwd klantenbestand. eismann zorgt als franchisegever onder andere voor de inkoop, de assortimentssamenstelling en de centrale automatisering. Daarnaast ondersteunen we onder andere met interne opleidingen, financierings- en bedrijfsbegeleiding, marketing en verkoopondersteuning.

eismann franchise

Met meer dan 30 jaar ervaring en ruim 2,5 miljoen klanten in Europa is eismann franchise dé specialist in diepvriesproducten. De formule is sinds 1982 actief in Nederland, heeft ruim 20.000 klanten en onderscheidt zich in de markt van diepvriesproducten door het brede assortiment, de premium kwaliteit en de uitstekende, persoonlijke service.

Wat kenmerkt een eismann-franchisenemer

eismann franchise

Allereerst zit de kracht van onze formule voor een groot deel in onze uitgekiende service en het assortiment aan premium producten. Een unieke Ennera-lijn met speciaal voor eismann geselecteerde feelgood-producten. Naast een vaste bezoekfrequentie en een vakbekwame advisering is er ook enige flexibiliteit ten aanzien van de tijdstippen waarop bezorgd wordt. Als franchisenemer wordt er van je verwacht dat je niet alleen representatief, klant- en servicegericht bent, maar ook dat je een flexibele instelling hebt. Uiteraard zijn een gezonde ondernemersambitie en doorzettingsvermogen als zelfstandig ondernemer vanzelfsprekende eigenschappen. Voor het rijden met de speciale diepvriesauto’s volstaat rijbewijs B.

Wat kun je verwachten (bij de start)

Tijdens de startfase van eismann franchise ligt de nadruk op het werven van nieuwe klanten. Hierbij is het zo dat in sommige gebieden een bestaand klantenbestand aanwezig is. Naarmate de klantenkring groeit, neemt het aantal pionierdagen af en komt het route rijden sterker naar voren. Voor en na de start mag je van eismann begeleiding en ondersteuning op diverse terreinen verwachten. Denk hier bijvoorbeeld aan centrale assortimentssamenstelling en inkoop, kwaliteitscontroles, bedrijfsbegeleiding, verkoopondersteuning, adviesgesprekken etc. Een gedegen opleiding en inwerkperiode dragen bij aan een bovengemiddeld ondernemersinkomen en zijn een basis voor een toekomst bij een succesvolle onderneming.

Zin in een nieuwe en spannende toekomst? Word franchisenemer bij eismann!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

 

Ontvang gratis meer informatie over eismann

Meer informatie over franchisen bij

eismann

Recent bekeken formules

×