Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Ekmekci

Bij Ekmekci franchise worden overheerlijke, verse gerechten geserveerd op absolute A-locaties. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer, zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

 

De hele dag relevant

Ekmekci heeft het uitgebreid ontbijten geïntroduceerd op de drukke A-locaties. Waarom thuis ontbijten, als je je dag bij Ekmekci franchise kunt starten? En dat gaat zo door tijdens de lunch, voor een tussendoortje of het avondeten.

Iedereen welkom bij Ekmekci Franchise

Iedereen kan genieten bij Ekmekci. De kaart biedt veel keuze; of je nu vegetarisch, veganistisch of halal wilt eten. Rustig eten met de hele familie? De porties zijn makkelijk te delen en voor de kleintjes is er een speciale kinderkaart. Liever zelf bepalen? De meeste gerechten kan je bij ons volledig zelf samenstellen. Weinig tijd? Alle gerechten worden snel bereid. Liever in de trein of in het park eten? Door onze slimme verpakking kan je onze gerechten makkelijk meenemen. Een zakelijke bespreking? Onze inrichting biedt alle ruimte aan degenen die zich in een rustig hoekje willen terugtrekken.

Unieke gerechten

Ekmekci franchise belooft een unieke smaakbeleving met het beste uit diverse keukens. Ekmekci werkt met eigen originele recepten, zoals ons hero-product, de gozleme (platbrood). Of gepofte aardappelen gevuld met zelf te kiezen ingrediënten, zoals groenten, piri piri kip en jalapenos. De grote variëteit aan maaltijdsalades, limonades met vers fruit, zoetigheid en koffie en thee zijn verrassend en populair. De gerechten van Ekmekci zijn huisgemaakt met kwalitatieve ingrediënten. Vers, puur en smaakvol. En dat proef je! Alle maaltijden worden in de open keuken klaargemaakt: transparantie alom.

Het concept is dusdanig geoptimaliseerd dat dit niveau van versheid in combinatie met de grote diversiteit op de kaart nergens anders zo betaalbaar is als bij Ekmekci.

Commercieel krachtig

Er zijn vele aspecten die het commerciële succes van Ekmekci franchise restaurants verklaren.

  • Hoge omzet per vierkante meter, door hoge omloopsnelheid en een menu dat is geoptimaliseerd voor vele piekmomenten overdag.
  • Zowel de routing van de restaurants, als de aanwezigheid van de volledige keuken in het restaurant resulteert in geoptimaliseerde personeelskosten.
  • A-locaties in combinatie met zeer aantrekkelijke inrichting resulteert in een trekpleister in winkelstraten en op treinstations.
  • De modulaire bouw zorgt ervoor dat Ekmekci restaurants in alle maten voorkomen.
  • De technologische innovatie zorgt voor continue communicatie met onze gasten en data gedreven marketingcampagnes.
Stap nu in

Na zes jaar staat er een succesvol en sterk concept en heeft Ekmekci de stap gemaakt om uit te breiden als franchiseformule. Ekmekci zoekt naar gedreven ondernemers die willen meegroeien met dit succes.

 

Interesse? Vraag direct vrijblijvend meer informatie aan en kom in contact met Ekmekci franchise.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Ekmekci

Meer informatie over franchisen bij

Ekmekci

×