Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Ekmekci

Bij Ekmekci franchise worden overheerlijke, verse gerechten geserveerd op de meest vooraanstaande locaties. De Ekmekci franchise restaurants bevinden zich op absolute toplocaties en bieden met hun unieke ontwerp, internationale interieur en gastvrije ambiance een welkome toevoeging aan winkelstraten en treinstations. Dit alles gaat hand in hand met een kwalitatief hoogwaardig en innovatief concept.
De hele dag relevant

Ekmekci franchise heeft het uitgebreid ontbijten geïntroduceerd op de drukke A-locaties. Waarom thuis ontbijten, als je je dag bij Ekmekci franchise kunt starten? En dat gaat zo door tijdens de lunch, voor een tussendoortje of het avondeten.

Iedereen welkom bij Ekmekci Franchise

Iedereen kan genieten bij Ekmekci. De kaart biedt veel keuze; of je nu vegetarisch, veganistisch of halal wilt eten. Rustig eten met de hele familie? Daarnaast zijn de porties zijn makkelijk te delen en voor de kleintjes is er een speciale kinderkaart. Liever zelf bepalen? Hiervoor hebben wij een oplossing, de meeste gerechten kan je namelijk bij ons volledig zelf samenstellen. Weinig tijd? Alle gerechten worden snel bereid. Liever in de trein of in het park eten? Door onze slimme verpakking kan je onze gerechten makkelijk meenemen. Een zakelijke bespreking? Onze inrichting biedt alle ruimte aan degenen die zich in een rustig hoekje willen terugtrekken.

Unieke gerechten

Ekmekci franchise belooft een unieke culinaire ervaring met de beste smaken uit diverse keukens. Bij Ekmekci hanteren we onze eigen originele recepten, zoals ons kenmerkende product, de gozleme (platbrood). We bieden ook gepofte aardappelen aan, die je naar eigen smaak kunt vullen met ingrediënten zoals groenten, piri piri kip en jalapenos. Onze uitgebreide selectie maaltijdsalades, huisgemaakte limonades met vers fruit, diverse zoetigheden en hoogwaardige koffie en thee zijn verrassend en geliefd. Alle gerechten van Ekmekci worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, wat resulteert in verse, pure en smaakvolle maaltijden. Wat Ekmekci uniek maakt, is dat al onze gerechten in een open keuken worden bereid, wat zorgt voor volledige transparantie.

Ons concept is geoptimaliseerd, zodat de combinatie van deze versheid en de uitgebreide menukaart nergens anders zo betaalbaar te vinden is als bij Ekmekci.

Commercieel krachtig

Er zijn vele aspecten die het commerciële succes van Ekmekci franchise restaurants verklaren.

  • Hoge omzet per vierkante meter, door hoge omloopsnelheid en een menu dat is geoptimaliseerd voor vele piekmomenten overdag.
  • Zowel de routing van de restaurants, als de aanwezigheid van de volledige keuken in het restaurant resulteert in geoptimaliseerde personeelskosten.
  • A-locaties in combinatie met zeer aantrekkelijke inrichting resulteert in een trekpleister in winkelstraten en op treinstations.
  • Modulaire bouw zorgt ervoor dat Ekmekci restaurants in alle maten voorkomen.
  • Technologische innovatie zorgt voor continue communicatie met onze gasten en data gedreven marketingcampagnes.
Stap nu in

Na zes jaar staat er een succesvol en sterk concept en heeft Ekmekci de stap gemaakt om uit te breiden als franchiseformule. Ekmekci zoekt naar gedreven ondernemers die willen meegroeien met dit succes.

 

Interesse? Vraag direct vrijblijvend meer informatie aan en kom in contact met Ekmekci franchise.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ekmekci, Zwolle

Ekmekci is binnen 9 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle en sterke franchiseformule met inmiddels 4 eigen vestigingen en 11 franchisevestigingen. Dit succes heeft gebleken, want Ekmekci is uitgeroepen tot de grote winnaar van de Franchise Starter Award 2022. ...

Food
Overnameprijs

Benodigd eigen vermogen vanaf € 60.000

Omzet

€ 350.000 - € 500.000

Oppervlakte

200 m² exclusief terras

Adres

Melkmarkt 2, Zwolle, Overijssel

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ekmekci, Haarlem

Om aan de vraag uit de markt te voldoen wil Ekmekci op korte termijn een nieuwe vestiging openen in Haarlem. Ekmekci is binnen zes jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle en sterke franchiseformule. Dit succes ...

Horeca
Overnameprijs

Benodigd eigen vermogen vanaf € 50.000 excl. BTW

Omzet

N.t.b.

Oppervlakte

Gem. oppervlakte per vestiging 50 - 300 m²

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Ekmekci

Meer informatie over franchisen bij

Ekmekci

×