Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Fortune Coffee

Fortune Coffee franchise, specialist in koffie en koffieautomaten

Fortune Coffee franchise fungeert als de toonaangevende koffieleverancier voor de zakelijke markt. Dit gebeurt via regionale ondernemers. Als ondernemer ben jij het gezicht voor jouw klanten en bied je hen een totaalconcept aan. Hierbij vervul je diverse rollen, waaronder die van verkoper, adviseur, probleemoplosser en leverancier. We zijn specifiek op zoek naar ondernemers die met enthousiasme de regio willen verkennen en actief willen bijdragen aan de verdere groei van een landelijk sterke formule. Het hoofdkantoor van Fortune Coffee is gevestigd in Zoetermeer.

Franchisenemer bij Fortune Coffee

Als franchisenemer ben jij hét gezicht van Fortune in jouw regio. Je bouwt aan jouw klantenbestand door aan relaties te bouwen met de ondernemers bij jou in de buurt. Voor die ondernemers ben ben jij de adviseur, verkoper, leverancier, onderhoudsman, probleemoplosser… Bij ons ben je dus meer dan franchisenemer; je bent hier ondernemer!

Bij de Fortune Coffee franchise ondernemen we graag samen. Via diverse franchisevergaderingen met collega-franchisenemers kun je profiteren van elkaars ervaringen. Het delen van herkenbare situaties heeft aanzienlijke waarde. Hierdoor bouw je niet alleen aan de formule in jouw eigen regio, maar kun je ook deelnemen aan commissies om de Fortune Coffee franchise op nationaal niveau verder te optimaliseren.

Wanneer ben je een geschikte kandidaat?

  • De wens hebt om zowel jezelf als anderen aangenaam gezelschap te bieden.
  • Zelfstandig wilt ondernemen en samen met anderen aan iets groots wilt werken.
  • Prioriteit geeft aan het opbouwen van relaties boven het louter verkopen van het product.
  • Beschikt over sociale, technische en commerciële vaardigheden, waarmee je relaties kunt opbouwen en problemen kunt oplossen.
  • In een onbezette regio woont of bereid bent te verhuizen naar zo’n regio.
  • Bij voorkeur tussen de 30 en 45 jaar oud bent.

Heb jij een passie voor koffie en wil je graag je eigen onderneming? Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formuleFortune coffee franchise logo

 

Fortune Coffee regio Achterhoek

Ben jij een ondernemer of heb jij een ondernemend karakter? En wil jij graag direct je successen vieren? Kies dan voor een vliegende start als ondernemer van Fortune Coffee regio Achterhoek. Deze succesvolle onderneming is ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Adres

In of rondom jouw woonplaats in regio Achterhoek, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Fortune Coffee

Meer informatie over franchisen bij

Fortune Coffee

Recent bekeken formules

×