Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Mitra

Mitra franchise

Mitra drankenspeciaalzaken is een allesomvattende formule voor ondernemers in de slijtersbranche. Wat Mitra onderscheidt, is dat het een eigentijdse en toegankelijke formule is, geïnitieerd en gedreven door ondernemers zelf. Op dit moment ondersteunt en faciliteert Mitra Retail meer dan 110 aangesloten ondernemers.

Bij Mitra leggen we de nadruk op lokaal ondernemerschap, een passie voor retail en diepgaande kennis van dranken. We positioneren onszelf als een drankenspeciaalzaak waar de nadruk ligt op beleving en expertise, in plaats van simpelweg een slijterij te zijn.

Mitra is opgericht in 1974 en na een herstart in 2016 voortgegaan als een coöperatieve franchiseorganisatie. Dit betekent dat de organisatie zelf geen winst nastreeft. De ondernemers die zich bij Mitra aansluiten, zijn voor 50% mede-eigenaar van de formule. De enige andere aandeelhouder naast de ondernemers is Monnik Dranken in Oldenzaal, die eveneens voor 50% eigenaar is.

Franchisen bij Mitra

Mitra biedt een eigentijdse, volledige formule voor ondernemers zoals u. Met een sterke nadruk op beleving en vakmanschap, biedt Mitra een unieke formule zowel in uw fysieke winkel als online en offline, met veel mogelijkheden voor lokaal ondernemerschap.

Onze ondersteuning gaat verder dan alleen het opzetten en onderhouden van uw fysieke winkel. Mitra ondersteunt u bij het bereiken van consumenten door middel van krachtige online communicatie, inclusief een gebruiksvriendelijke webshop. Offline zijn we aanwezig via folderdistributie en ons eigen magazine. Bovendien hebben we onze eigen ledenkaart om consumenten te betrekken. We bieden uitgebreide expertise in het organiseren van proeverijen en evenementen voor uw klanten. Als ondernemer ondersteunen we u met trainingen, proeverijen en masterclasses om uw kennis te vergroten. Daarnaast bieden we praktische hulpmiddelen, zoals een geavanceerd kassasysteem en gedetailleerde rapportages.

De Mitra ondernemer

Mitra zoekt gepassioneerde ondernemers met een liefde voor dranken en retail. We hechten veel waarde aan lokaal ondernemerschap en een proactieve benadering van consumenten, omdat deze elementen cruciaal zijn voor uw succes. Als ondernemer bent u de gastheer of gastvrouw van uw winkel, waarbij Mitra als formule u volledig ondersteunt, maar u als ondernemer het verschil maakt.

Daarnaast hechten we veel belang aan uitgebreide productkennis. Dit is essentieel voor u als ondernemer om het verschil te maken bij de consument en om ons te profileren als een echte drankenspeciaalzaak. Een brede kennis, verkregen door ervaring of opleiding, is daarom zeker vereist. Uiteraard bieden we ook mogelijkheden om deze kennis voorafgaand aan uw ondernemerschap op te doen.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u (vrijblijvend) informatie aanvragen. Mitra komt graag met u in contact om gezamenlijk inhoudelijk naar de kansen in uw regio te kijken.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo-mitra

Mitra, Papendrecht

Mitra Papendrecht bevindt zich op een hoekpand aan de Veerpromenade in het centrum van Papendrecht met om de hoek de populaire winkelpassage De Meent met een uitgebreid winkelaanbod. Er is direct bij de vestiging voldoende ...

Food
Overnameprijs

Benodigd eigen vermogen € 5.000

Omzet

€ 300.000 - € 400.000

Oppervlakte

170 m²

Adres

Veerpromenade 21, Papendrecht, , Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Mitra, Vlijmen

Hierbij biedt de eigenaar deze goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aan! De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Vlijmen aan het Burgemeester van Houtplein 5 in een aantrekkelijke straat met horeca en retail. Schuin tegenover de ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 500.000-600.000

Oppervlakte

100 m² winkeloppervlakte

Adres

Burgemeester van Houtplein 5, Vlijmen, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Mitra, Warnsveld

Bij deze biedt de eigenaar deze goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aan! De drankenspeciaalzaak De Mitra drankenspeciaalzaak is gevestigd in Warnsveld aan de Dreiumme 51. De winkel bevindt zich in een drukbezocht winkelgebied met een ...

Food
Overnameprijs

€30.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€600.000-€700.000

Oppervlakte

120m² bvo, 100m² vvo

Adres

De Dreiumme 51, Warnsveld, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Mitra

Meer informatie over franchisen bij

Mitra

Recent bekeken formules

×