Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Mitra

Mitra franchise

Mitra Drankenspeciaalzaken is de full-service formule voor ondernemers binnen de slijtersbranche. Mitra onderscheidt zich als een eigentijdse en toegankelijke formule voor en door ondernemers. Momenteel faciliteert en ondersteunt Mitra Retail meer dan 110 aangesloten ondernemers.

Bij Mitra hechten we veel belang aan lokaal ondernemerschap, een passie voor Retail en een uitgebreide drankenkennis. We profileren onszelf dan ook als drankenspeciaalzaak waar beleving en kennis centraal staan en niet zozeer als slijterij.

Mitra is ontstaan in 1974 en na een doorstart in 2016 verdergegaan als coöperatieve franchiseorganisatie. Dit betekent dat de organisatie zelf geen winstoogmerk heeft. De ondernemers die zijn aangesloten bij Mitra zijn voor 50% eigenaar van de formule. Naast de ondernemers is de enige andere aandeelhouder de Monnik dranken in Oldenzaal. Zij zijn tevens voor 50% eigenaar.

Franchisen bij Mitra

Mitra biedt een eigentijdse full-service formule voor u als ondernemer. Met een focus op beleving en vakmanschap biedt Mitra in uw winkel en daarbuiten (online en offline) een onderscheidende formule met ruime mogelijkheden voor lokaal ondernemerschap.

De formule gaat verder dan enkel het neerzetten en ondersteunen van de fysieke winkel. Mitra ondersteunt u richting de consument door een sterke online communicatie (en ontzorgde webshop) en offline door middel van folderverspreiding en de uitgave van ons eigen magazine. Daarnaast heeft Mitra zijn eigen memberkaart om consumenten te bereiken. Ook op het gebied van het organiseren van proeverijen en evenementen voor uw klanten is er ruime kennis aanwezig. U als ondernemer ondersteunen wij op het gebied van trainingen, proeverijen en masterclasses om uw kennis te vergroten. Uiteraard zorgt de formule ook voor bijvoorbeeld een verzorgd kassasysteem en geven we u uitgebreide rapportages.

De Mitra ondernemer

Mitra is op zoek naar echte ondernemers met een passie voor dranken en Retail. Lokaal ondernemerschap en een proactieve benadering naar de consument zijn een belangrijk onderdeel van uw succes. U als ondernemer bent de gastheer of gastvrouw van uw winkel. Mitra als formule ondersteunt u hierin maar u als ondernemer maakt het verschil.

Daarnaast vinden we een gedegen productkennis erg belangrijk. Voor u als ondernemer om het verschil te maken naar de consument en om ons als echte drankenspeciaalzaak te profileren. Een brede kennis opgedaan door ervaring of opleiding is daarom zeker benodigd. Uiteraard is het ook mogelijk dit in het voortraject op te doen.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u (vrijblijvend) informatie aanvragen. Mitra komt graag met u in contact om gezamenlijk inhoudelijk naar de kansen in uw regio te kijken.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo-mitra

Mitra Wierden

De Mitra drankenspeciaalzaak is gevestigd in Wierden aan de Nijverdalsestraat 23. De winkel bevindt zich op een goede bereikbare aan de rand van het winkelgebied van Wierden. De onderneming is de enige full-service drankenspeciaalzaak in Wierden ...

Food
Overnameprijs

€ 15.000 (ben. eig. vermogen)

Omzet

€ 300.000 - € 400.000

Oppervlakte

160 m²

Adres

Nijverdalsestraat 23, Wierden, Overijssel

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Mitra Apeldoorn

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Apeldoorn aan de Linie 297 in het winkelcentrum ’t Fort met een breed aanbod aan winkels. De winkel bevindt zich op een goede zichtlocatie in het midden van het winkelcentrum ...

Non-food
Overnameprijs

€ 40.000 (ben. eigen vermogen)

Omzet

650.000 - 750.000

Oppervlakte

111 m2

Adres

Linie 297, Apeldoorn, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Mitra Doetinchem

Sinds de oprichting in 1974 behoort de slijterij tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is ...

Food
Overnameprijs

Eigen vermogen vanaf € 30.000

Omzet

> € 500.000

Oppervlakte

147 m²

Adres

Nieuwstad 19, Doetinchem, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Mitra

Meer informatie over franchisen bij

Mitra

Recent bekeken formules