Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij CAVAVIN

CAVAVIN FRANCHISE, MARKTLEIDER IN FRANKRIJK,

CAVAVIN is een indrukwekkend succesverhaal.

Als marktleider in Frankrijk voor franchisewinkels voor wijn, Champagne en gedistilleerde dranken, heeft het merk zijn oorsprong in het dorpje La Baule in de Pays de Loire, waar oprichter Michel Bourel in 1985 samenwerkte met lokale wijnhandelaren. Tegenwoordig wordt het bedrijf CAVAVIN geleid door zijn schoonzoon Olivier Mermuys, die zich inzet voor de verdere modernisering en ontwikkeling van het familiebedrijf en internationale groei.

Met een aanwezigheid van meer dan 200 winkels in 13 landen op 3 continenten, richt CAVAVIN franchise zich strategisch op volgende stappen in Nederland en België.

EEN BIJZONDER CONCEPT

  • Het merk werkt exclusief met zo’n 300 wijngaarden en biedt een selectie van meer dan 2000 wijnen en dranken aan. Authentieke en unieke producten van hoge kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding van de wijnen is zeer sterk, waardoor klanten waar voor hun geld krijgen bij elke aankoop.
  • De cultuur van CAVAVIN is sterk geworteld in familiewaarden. De wijngaarden, franchisenemers en de CAVAVIN franchise zijn nauw met elkaar verbonden en werken samen aan continue productontwikkeling en promotie. Jaarlijkse evenementen brengen wijnmakers en franchisenemers samen om kennis te delen en te netwerken.
  • Franchisenemers van CAVAVIN ontvangen een grondige training, zowel in de wijngaard als op het hoofdkantoor en in een pilotwinkel.
  • Onze Franchisenemers hebben de volledige vrijheid om hun assortiment volledig af te stemmen op de lokale markt.
  • CAVAVIN franchise biedt efficiënte ondersteuning aan franchisenemers, inclusief moderne logistiek, order systemen, ontwikkelteams die nieuwe franchisenemers ondersteunen, en volledige marketing- en promotie-ondersteuning.
  • De CAVAVIN-winkeliers hebben uitgebreide productkennis en passie voor hun werk. Ze bieden kennis over het combineren van wijn met lekker en vers eten en hebben een goed begrip van hun klanten. Dit alles maakt het franchise model van CAVAVIN uniek en bijzonder succesvol.

CAVAVIN FRANCHISE MET PASSIE

Het bedrijf CAVAVIN franchise zoekt gepassioneerde mensen die zich thuis voelen in de wereld van wijn en lekker eten. We zijn op zoek naar mensen die klantgericht, sociaal en ondernemend zijn.

Wanneer je toetreedt tot de CAVAVIN-familie, word je ondernemer binnen een hechte gemeenschap van wijnwinkels en wijngaarden. Je kunt profiteren van een omgeving waarin kennisuitwisseling, authenticiteit en kwaliteit centraal staan en waar je je eigen kennis kunt vergroten en delen met je klanten. Met ons brede en gevarieerde assortiment heb je de kracht om je klanten altijd de beste opties te bieden.

WORD WIJNEXPERT BIJ CAVAVIN – DE OPLEIDING

Als je gepassioneerd bent over wijn en graag een wijnexpert wilt worden, biedt CAVAVIN de training en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Met onze uitgebreide opleiding en begeleiding kun je snel leren over de verschillende soorten wijn, hun smaakprofielen en de productieprocessen. Dit stelt je in staat om de juiste wijnen te selecteren en aanbevelingen te doen aan je klanten in je eigen CAVAVIN franchise wijnwinkel.

VERPLICHTE OPLEIDING

Onze verplichte “CAVIST”-opleiding is vereist voor de opening van een CAVAVIN wijnwinkel, met name voor de overdracht van het CAVAVIN-knowhow en het ontdekken van het assortiment dat essentieel is om verkooptechnieken te beheersen. De initiële opleiding vindt plaats in 3 fasen:

EERSTE WEEK

De eerste week vindt plaats in Libourne en Saint Emilion (33), met ontmoetingen met onze wijnpartners. Deze week is gewijd aan technische kennis, kennis van geo-viticultuur, kennis van wijn-gerecht combinaties, proeverijen, domeinbezoeken. Onze toekomstige franchisenemers komen meestal niet uit de wijnindustrie. Het doel is daarom om de basis en de specificiteiten van elke regio te verwerven via theorie workshops per regio, maar ook via ontmoetingen met professionals.

TWEEDE WEEK

Vervolgens is de tweede week in La Baule en Guérande (44) gewijd aan kennisoverdracht, het beheer van een verkooppunt, verkoopstechnieken, voorraadbeheer, winkelbeleving, communicatie en de softwaresystemen. Het doel van deze week is om de essentiële tools voor het leven als een CAVAVIN-franchisenemer onder de knie te krijgen, het beheer van een verkooppunt te begrijpen en de logistiek die daaruit voortvloeit (voorraadbeheer, kasstroom, promoties, etalage, beleving…).

TOT SLOT

Tot slot sluiten we af met een 4-daagse onderdompeling in een CAVAVIN-pilotstore (La Baule, Nantes of Parijs). Deze derde week consolideert de kennis die is opgedaan tijdens de twee voorgaande weken. Het doel van deze onderdompeling is ook gericht op de ontvangst van klanten, advies, de toepassing van eerder geleerde verkooptechnieken, het beheer van de winkel en het gebruik van de kassasoftware.

ALS JE DROOMT VAN MEER VRIJHEID OM VANUIT JE PASSIE TE LEVEN EN TE ONDERNEMEN BINNEN EEN SUCCESVOL CONCEPT, DAN NODIGEN WE JE VAN HARTE UIT OM JE BIJ ONS AAN TE SLUITEN!

 

Ontvang gratis meer informatie over CAVAVIN

Meer informatie over franchisen bij

CAVAVIN

Recent bekeken formules

×