Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij CAVAVIN

CAVAVIN, MARKTLEIDER IN FRANKRIJK,

Het franchise model van CAVAVIN is een indrukwekkend succesverhaal.

Als marktleider in Frankrijk voor franchisewinkels voor wijn, Champagne en gedistilleerde dranken, heeft het merk zijn oorsprong in het dorpje La Baule in de Pays de Loire, waar oprichter Michel Bourel in 1985 samenwerkte met lokale wijnhandelaren. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door zijn schoonzoon Olivier Mermuys, die zich inzet voor de verdere modernisering en ontwikkeling van het familiebedrijf en internationale groei.

Met een aanwezigheid van meer dan 170 winkels in 11 landen op 3 continenten, richt CAVAVIN zich strategisch op volgende stappen in Nederland en België.

EEN BIJZONDER CONCEPT

  • Het merk werkt exclusief met zo’n 300 wijngaarden en biedt een selectie van meer dan 2000 wijnen en dranken aan. Authentieke en unieke producten van hoge kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding van de wijnen is zeer sterk, waardoor klanten waar voor hun geld krijgen bij elke aankoop.
  • De cultuur van CAVAVIN is sterk geworteld in familiewaarden. De wijngaarden, franchisenemers en de CAVAVIN-organisatie zijn nauw met elkaar verbonden en werken samen aan continue productontwikkeling en promotie. Jaarlijkse evenementen brengen wijnmakers en franchisenemers samen om kennis te delen en te netwerken.
  • Franchisenemers van CAVAVIN ontvangen een grondige training, zowel in de wijngaard als op het hoofdkantoor en in een pilotwinkel.
  • Franchisenemers hebben de volledige vrijheid om hun assortiment volledig af te stemmen op de lokale markt.
  • CAVAVIN biedt efficiënte ondersteuning aan franchisenemers, inclusief moderne logistiek, order systemen, ontwikkelteams die nieuwe franchisenemers ondersteunen, en volledige marketing- en promotie-ondersteuning.
  • CAVAVIN-winkeliers hebben uitgebreide productkennis en passie voor hun werk. Ze bieden kennis over het combineren van wijn met lekker en vers eten en hebben een goed begrip van hun klanten. Dit alles maakt het franchise model van CAVAVIN uniek en bijzonder succesvol.

FRANCHISEN MET PASSIE

CAVAVIN zoekt gepassioneerde mensen die zich thuis voelen in de wereld van wijn en lekker eten. We zijn op zoek naar mensen die klantgericht, sociaal en ondernemend zijn.

Wanneer je toetreedt tot de CAVAVIN-familie, word je ondernemer binnen een hechte gemeenschap van wijnwinkels en wijngaarden. Je kunt profiteren van een omgeving waarin kennisuitwisseling, authenticiteit en kwaliteit centraal staan en waar je je eigen kennis kunt vergroten en delen met je klanten. Met ons brede en gevarieerde assortiment heb je de kracht om je klanten altijd de beste opties te bieden.

ALS JE DROOMT VAN MEER VRIJHEID OM VANUIT JE PASSIE TE LEVEN EN TE ONDERNEMEN BINNEN EEN SUCCESVOL CONCEPT, DAN NODIGEN WE JE VAN HARTE UIT OM JE BIJ ONS AAN TE SLUITEN!

 

Ontvang gratis meer informatie over CAVAVIN

Meer informatie over franchisen bij

CAVAVIN

Recent bekeken formules