Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Expo Paris

 header parijs
De Nationale Franchise Gids staat op 25 tot en met 28 maart 2018 op de Franse ‘Franchise Expo’ in Parijs. Naast de Nationale Franchise Gids heeft ook Straetus Incasso zich al ingetekend op het ‘Nederlandse Paviljoen op deze beurs. De Franchise Expo Paris is de grootste franchisebeurs van Europa. Op de ‘Franchise Expo Paris’ staan meer dan 450 franchiseformules en de beurs trekt jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers, inclusief 3.000 internationale bezoekers uit 80 verschillende landen. De beurs legt de focus op internationaal: 13% van de formules komt uit het buitenland. Daarnaast faciliteert de ‘Franchise Expo Paris’ een speciaal programma voor master franchisees. 

expo

Nederlands Paviljoen

De Nationale Franchise Gids beschikt op de Franchise Expo Paris over een Nederlands Paviljoen. Dit paviljoen bevindt zich in het internationale gedeelte van de beurs. Het paviljoen pakket bestaat uit 6 m² inclusief een tafel en 3 stoelen. Daarnaast wordt de beurs door verschillende marketing acties en diensten gepromoot en ontvangt u factsheets, logo’s, weblinks, uitnodigingen en vrije toegang tot de ‘Exhibitor Club’ en de diensten van de ‘Show’s Press Office’. De registratie fees en de verzekeringen zijn ook inbegrepen.

De bezoeker

Aanwezig zijn op de beurs betekent meet & greets met gekwalificeerde franchise kandidaten. 84% van de standhouders geeft aan gekwalificeerde kandidaten te hebben ontmoet. De helft van de bezoekers bestaat uit directeuren en managers die voor zich zelf willen beginnen. 64% van de bezoekers komt naar de beurs met het doel om franchisenemer te worden. 26% met het doel om alleen informatie te verzamelen van verschillende formules. 6% wil franchisegever worden en 4% wil een master franchiser worden. Meer dan 6000 bezoekers hebben meer dan €75.000 euro te investeren. 76% van de bezoekers willen binnen 1 jaar starten.

Franchise_Expo_2016-_MG_8962

Data & locatie

De Franchise Expo Paris vindt plaats van 25 tot en  met 28 maart 2018. De beurs vindt plaats in Parijs: Paris Expo Porte de Versailles 1, place de la Porte de Versailles 75015 Paris.

Kosten

De kosten van de stand inclusief inrichting bedraagt 3.900 euro excl. BTW. Via De Nationale Franchise Gids is er achteraf € 1.300 (€ 1.500 minus € 200 kosten) subsidie te verkrijgen waarmee de kosten uitkomen op € 2.600 excl. BTW.

 

 Franchise Expo

 

 

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×