Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max, Breda

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Gemiddeld €675.000

Oppervlakte

175 m²

Adres

Veemarktstraat 44, Breda, Noord-Brabant

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer voor een tweede locatie in Breda. Deze nieuwe Anne&Max is gelegen in een karakteristiek pand met gezellig terras aan de Veemarktstraat in hartje centrum. In de straat vind je een groot aanbod speciaalzaken en diverse ambachten. Bovendien is het de verbinding tussen de Grote Markt en de Valszak (parkeerterrein) en trekt daardoor veel voorbijgangers. Een ideale ligging dus. De locatie heeft alles in zich om gasten elke dag te laten genieten van Anne&Max.

Anne&Max is de huiskamer waar gasten elke dag wakker worden met de allerlekkerste koffie. Waar zij omringd door Anne’s en Max-en de hoogste gastvrijheid ontvangenEn waar gerechten bereid worden met veelal bio producten en elk met een bijzonder verhaal.  

Als franchisenemer van Anne&Max kun je o.a. rekenen op professionele begeleiding, een uitgedachte menukaart en succesvolle marketingcampagnes. Als franchisenemer kun jij je dus helemaal richten op lokale kansen, creëren van een positieve werksfeer en het herkennen en erkennen van de gasten.

Meer weten over deze vestiging?

×