Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Autotaalglas, Bergen op Zoom

Overnameprijs

Prijs op aanvraag

Omzet

Circa € 600.000

Oppervlakte

274 m2 v.v.o.

Adres

Canadaweg 2A, Bergen op Zoom, Noord-Brabant

De huidige ondernemer biedt, vanwege zijn naderende pensionering, zijn vestiging ter overname aan. Het pand wordt gehuurd via de franchisegever en ligt op een prima locatie op het bedrijventerrein langs de N286. Mocht de koper op termijn willen verhuizen naar een andere locatie, dan is dat bespreekbaar.

Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering en werkt u ook actief mee in de werkplaats. Het potentieel van het rayon biedt ruim mogelijkheden om door te kunnen groeien.

Autotaalglas heeft landelijke centrale afspraken met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen en volmachtbedrijven. De ruitschades en ruitvervangingen worden met name centraal ingepland bij de vestigingen. U kunt dus rekenen op een continue aanlevering van omzet.

Zelf bent u ook bezig met commerciële activiteiten die het marktaandeel in uw rayon verder verhogen.

Autotaalglas 

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat de 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die werken volgens een uniform kwaliteitsconcept. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas is Autotaalglas uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. De bevlogen en servicegerichte ondernemers zijn de kracht van Autotaalglas. Zij zetten nét dat stapje extra en lossen het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en zonder franje.

Meer weten over deze vestiging?

×