Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Autotaalglas, Hoorn

Overnameprijs

Ca. € 50.000

Omzet

€ 460.000

Oppervlakte

+/- 300 m²

Adres

Oostergouw 1, Zwaag, Noord-Holland

De huidige ondernemer biedt, vanwege persoonlijke omstandigheden, zijn vestiging ter overname aan. Het pand wordt gehuurd via de franchisegever en ligt op een uitstekende zichtlocatie op het bedrijventerrein langs de N307.

Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering en werkt u ook actief mee in de werkplaats. Daarnaast is er ook nog een autoruitspecialist werkzaam. Het potentieel van het rayon biedt voldoende mogelijkheden om op termijn een extra medewerker aan te nemen.

Autotaalglas heeft landelijke centrale afspraken met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen en volmachtbedrijven. De ruitschades en ruitvervangingen worden met name centraal ingepland bij de vestigingen. U kunt dus rekenen op een continue aanlevering van omzet.

Zelf bent u ook bezig met commerciële activiteiten die het marktaandeel in uw rayon verder verhogen.

Autotaalglas

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat de 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die werken volgens een uniform kwaliteitsconcept. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas is Autotaalglas uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. De bevlogen en servicegerichte ondernemers zijn de kracht van Autotaalglas. Zij zetten nét dat stapje extra en lossen het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en zonder franje.

Meer weten over deze vestiging?

×