Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart, Beuningen

Overnameprijs

€ 30.000

Omzet

€ 650.000

Oppervlakte

212 m²

Adres

Kerkplein 100-102, Beuningen, Gelderland

“Onze mooie winkel Bakker Bart Beuningen komt ter overname. Wij zijn sinds een aantal jaar de ondernemers van 2 Bakker Bart vestigingen en willen ons graag gaan richten op onze vestiging in Nijmegen Dukenburg. Na 15 jaar met heel veel plezier onze gasten in Beuningen van de lekkerste broodjes te hebben voorzien wordt het tijd voor een nieuwe enthousiaste ondernemer om ons stokje over te nemen.”

Aan de Kerkplein 100-102 in het centrum van Beuningen ligt deze Bakker Bart winkel. Het hoekpand heeft een perfecte zichtlocatie en is gelegen aan een groot parkeerterrein. Tegenover deze Bakker Bart zit een grote AH en op 50 meter afstand een Lidl en de Kruidvat.

Deze Bakker Bart winkel vult een brede verzorgingsbehoefte in bij het publiek. Alle producten worden hier iedere dag vers gebakken waardoor de verleiding voor het publiek niet te weerstaan is. Deze ruim opgezette winkel heeft 40 zitplaatsen waar de gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijtje, gezonde lunch of een lekker tussendoortje en in de zomer is er een terras buiten.

De totale vloeroppervlakte van deze Bakker Bart is 212 m².

Voor deze winkel zijn we op zoek naar de ‘local hero’. Het is een prachtige kans om als startende ondernemer te beginnen in dit bedrijf. Ben jij ondernemend, gastgericht en vind je het een uitdaging om samen met jouw team het succes van deze Bakker Bart verder te vergroten, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Gewoon lekker ondernemen bij Bakker Bart!

Meer weten over deze vestiging?