Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart, Nijkerk

Overnameprijs

N.t.b.

Omzet

€ 600.000

Oppervlakte

250 m²

Adres

Singel 18-20, Nijkerk, Gelderland

Te Koop Bloeiende Bakker Bart Lunchroom in Nijkerk

Dit is de perfecte gelegenheid om eigenaar te worden van een gevestigde zaak met een trouwe klantenkring en een uitstekende reputatie.

Bakker Bart is een vertrouwde naam in Nederland, bekend om zijn heerlijke broodjes, gebak en vriendelijke service. Door eigenaar te worden van deze lunchroom in Nijkerk, profiteer je direct van de naamsbekendheid en goodwill die Bakker Bart heeft opgebouwd. Klanten weten precies wat ze kunnen verwachten: kwaliteit, versheid en een warm welkom.

Een Strategische Locatie

Deze Bakker Bart lunchroom bevindt zich op een toplocatie in Nijkerk, een bruisende stad met een levendige gemeenschap. De zaak ligt op een plek met veel voorbijgangers, waardoor je verzekerd bent van een constante stroom potentiële klanten. Of ze nu op zoek zijn naar een snelle hap tijdens de lunchpauze of een gezellige plek om met vrienden af te spreken, jouw Bakker Bart is de perfecte bestemming.

Een Bloeiende Onderneming

Deze lunchroom is een bewezen succesformule. Met een loyaal klantenbestand en consistente omzet is dit een stabiele en winstgevende onderneming. Als nieuwe eigenaar kun je voortbouwen op dit sterke fundament en de zaak naar nieuwe hoogten brengen. Er liggen volop kansen om de omzet verder te laten groeien, bijvoorbeeld door het assortiment uit te breiden, catering aan te bieden of de openingstijden te verruimen.

Jouw Droom Binnen Handbereik

Heb je altijd al gedroomd van een eigen horecazaak? Dit is je moment! Door deze Bakker Bart lunchroom over te nemen, krijg je de sleutels tot een gevestigd bedrijf met een bewezen track record. Je stapt in een goed geolied systeem met betrouwbare leveranciers, een ervaren team en tevreden klanten. Alles staat klaar om jouw ondernemersdroom werkelijkheid te laten worden.

“Ik heb mijn Bakker Bart lunchroom nu al 10 jaar en het is elke dag een genoegen om onze vaste gasten te verwelkomen. Het is tijd voor een nieuw avontuur, maar ik weet zeker dat de nieuwe eigenaar net zoveel plezier en succes zal ervaren als ik.” – Huidige Eigenaar

Ben jij ondernemend, gastgericht en vind je het een uitdaging om samen met jouw team het succes van deze Bakker Bart nog verder te vergroten, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Ondernemen bij Bakker Bart is een mooie en ‘lekkere’ uitdaging!

Meer weten over deze vestiging?

×