Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Barista cafe Dagelijkse Groenmarkt

Overnameprijs

€ 230.000

Omzet

indicatie € 300.000 - € 350.000

Oppervlakte

ca 130 m²

Adres

Dagelijkse Groenmarkt 32, Zuid-Holland

Barista Cafe Dagelijkse Groenmarkt is een warme, gezellige koffiezaak, die naast hoogwaardige kwaliteit koffie en thee, ook ontbijt, lunch en aperitivo serveert van dagverse producten. De vestiging is gelegen op de populaire en historische Dagelijkse Groenmarkt; een veelzijdige straat in de centrumwijk Zuidwal. Vanaf de middeleeuwen werd er een dagelijkse groetenmarkt gehouden. Hedendaags is het een prachtige straat met publiekstrekkers als het voormalige raadhuis, de Grote Kerk en winkelcentrum Haagsche Bluf. Op loopafstand van het Spui, de Grote Markt en de Foodhallen Den Haag. Gezelligheid, klasse en vriendelijkheid staan voorop in deze bijzondere buurt.

De Grote Kerk in de buurt biedt een verscheidenheid aan activiteiten, wat zorgt voor een constante stroom van bezoekers. Bovendien vinden er wekelijks bruiloften plaats voor de deur in het oude stadhuis, wat extra drukte en potentieel klanten oplevert. Dit draagt bij aan een levendige en dynamische omgeving voor de koffiezaak.

De vestiging wordt vanwege een nieuwe uitdaging door de ondernemer ter overname aangeboden. Het gaat om een vestiging met veel potentie. Naast winkelend publiek en buurtbewoners is deze vestiging ook goed geschikt om rustig te werken of voor zakelijke besprekingen. De vestiging heeft binnen 38 zitplaatsen met leuke zitjes en een terras voor de deur met in totaal 40 stoelen waar veelal de zon schijnt. Er is een trouwe schare aan leuke vaste gasten die regelmatig langskomen, wat bijdraagt aan een gezellige en bekende sfeer. Kortom, een leuke zaak met veel (groei)mogelijkheden in één van de meest gewilde buurten van Den Haag.

Meer weten over deze vestiging?

×