Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BB Kitchen, Leusden

Overnameprijs

€ 365.500

Omzet

€ 700.000

Oppervlakte

175m² + 35 m² terras

BB Kitchen is, na de formule-update in 2018, in korte tijd uitgegroeid van 12 naar 30 vestigingen. Mede door deze ‘update’ is BB Kitchen op dit moment één van de populairste formules op cafetaria/lunchroom gebied met vestigingen door het gehele land.

BB Kitchen heeft onlangs Friethuys Hamershof te Leusden aangekocht. Op korte termijn is deze toplocatie beschikbaar, de huidige jaaromzet bedraagt maar liefst +/- € 700.000. De locatie is erg strategisch gelegen, direct naast de entree van het plezierigste winkelcentrum in de regio: “Hamershof”. De locatie heeft een mooi terras dat nog kan worden uitgebreid en aan de voorkant is een grote parkeerplaats aanwezig, waar gratis kan worden geparkeerd.

De locatie wordt, going concern, incl. de ‘look and feel’ van BB Kitchen opgeleverd.  Met de bank is een arrangement gesloten waardoor 70 -75% van de totale financiering tegen gunstige voorwaarden gefinancierd kan worden.

Het is niet wenselijk op eigen initiatief de zaak te gaan bezichtigen. Mocht u een afspraak willen maken voor een bezichtiging, vul dan het bijgesloten contactformulier in.

Meer weten over deze vestiging?

×