Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BB Kitchen Heeswijk-Dinther

Overnameprijs

€ 60.000 (eigen vermogen)

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

80 - 250 m²

Adres

N.n.b, Noord-Brabant

Altijd al een eigen Big Bread Kitchen zaak willen hebben? Big Bread Kitchen heeft op korte termijn op een toplocatie in Heeswijk Dinther een geheel nieuwe locatie beschikbaar. De locatie heeft door haar gunstige ligging (centraal en de nabijheid van een nieuwbouwwijk), de 9.000 inwoners en parkeerplaatsen voor de deur veel potentie. Ook beschikt het pand over een ruim terras met ruimte voor acht tafels.

Het gaat om een geheel nieuwe vestiging die turn key wordt opgeleverd. Met de bank is een arrangement gesloten waardoor 70% van de totale financiering tegen gunstige voorwaarden gefinancierd kan worden. De koper dient over een eigen vermogen van 60.000 euro te beschikken. Er is ook een mogelijkheid tot koop van het onroerend goed.

Big Bread Kitchen is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolste formules op cafetaria/lunchroom gebied. Big Bread Kitchen heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De eerste vestiging werd in 2003 geopend, inmiddels telt de franchiseformule 26 vestigingen door het gehele land.

Meer weten over deze vestiging?

×