Decorette ondernemer voor te openen vestiging in Breda

decorette

Decorette zoekt een ondernemer voor een vestiging in Breda.

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. De accessoires en verlichting maken het lifestyle gevoel compleet. Met het ruime assortiment, de ‘experience ruimte’ en het goede, persoonlijke advies verkoopt de formule sfeer en gemak. Decorette bestaat al sinds 1972 en is daarmee een van de oudste franchiseformules in Nederland. Anno nu is Decorette een landelijke keten met ruim 40 vestigingen en met de hoogste naamsbekendheid in de branche.

Wie kiest voor Decorette Woonatelier, kiest voor de grootste naam in de wonen branche, prima voorwaarden en uitgebreide ondersteuning. Als Decorette ondernemer lift u mee op de jarenlange ervaring en profiteert u van de professionele organisatie. Wij zijn op zoek naar een overnamekandidaat voor een zeer goedlopende zaak met groeipotentie.

Het winkelcentrum is onlangs volledig verbouwd en de winkel is voorzien van nieuw interieur en daarom instap klaar. Geleidelijke overdracht is bespreekbaar. Vanzelfsprekend krijgt u ook inzicht in de beschikbare financiële cijfers.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag vrijblijvend nadere informatie ontvangen?

Stuur dan een e-mail naar tiago@denationalefranchisegids.nl of neem dan contact op met Decorette via dit contactformulier.

banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Vragen? Bel ons! 055-8200 226