Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogisterij, Zuid-Holland

Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

N.t.b.

Oppervlakte

+- 575m²

Ondernemen op een A1 locatie in Zuid-Holland? Dit is je kans!

Wij bieden een drogisterij met luxe parfumerie met uitgebreid merken pakket zoals Chanel, Hermes,C. Dior, Acqua di Parma, Rituals etc. aan met een historie, die tot meer dan 50 jaar geleden teruggaat op een goede locatie in goede wijk van stad in Zuid-Holland.

Op een Vvo van +/- 575m2, waarvan 55 m2 een magazijn, keuken, kantoor en sanitair aanwezig is, is de enige zelfstandige drogisterij van een goedlopend winkelcentrum gevestigd.
De gemiddelde opbrengst per m² is hoog en de omzet zit met name in margerijke producten, zelfzorg geneesmiddelen en voedingssupplementen en veel ook cadeau.
De vaste klantenkring is groot, mede door het dagelijks winkelende publiek en aanloop vanuit de omliggende wijken waar minder compleet winkelaanbod is. De drogisterij is 6 dagen per week geopend.

Met een zelfstandig team van opgeleide vakdrogisten en de ondersteuning van DBB drogist, staat deze winkel bekend vanwege de goede service en het grote onderscheidende assortiment. Voor meer informatie over deze winkel of heeft u interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland? Neem dan nu (vrijblijvend) contact op.

Meer weten over deze vestiging?

×