Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Filta Groningen

Overnameprijs

In overleg

Omzet

Op aanvraag

Oppervlakte

N.v.t.

Adres

Rayon Groningen, Groningen

In 7 jaar heeft de huidige franchisenemer van FiltaGroningen een goed lopende onderneming opgebouwd en nu is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom ter overname aangeboden: FiltaGroningen, Filta Environmental regio Groningen.

Voor het rayon Groningen (exclusief Westerkwartier, Stad Groningen/Haren en voormalig gemeente De Marne) zoekt FiltaGroningen een overname kandidaat / franchisenemer. Het betreft hier een zeer goedlopende onderneming met een bestaand klantenbestand. De overname omvat het benoemde rayon waarbij het huidige klantenbestand wordt meegeleverd. Dit klantenbestand bevat ongeveer 45 klanten. Alle werkapparatuur welke nodig is voor de dienstverlening. Volledig bedrukte Ford Transit Custom bedrijfswagen (2 jaar oud) met inrichting. In overleg is er een mogelijkheid tot overname van magazijninrichting en stapelaar.

FiltaFry Plus is een wereldwijd concept voor frituurmanagement; service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Tevens levert de FiltaFry Plus de hoogste kwaliteit oliën en wordt de afgedankte olie meegenomen om te recyclen. Met het compleet frituurmanagement van FiltaFry Plus wordt er een totaal ‘ontzorgingspakket’ op milieuvriendelijke basis aangeboden. Het FiltaFry concept heeft in 2016 de NFV Innovatieprijs gewonnen. Tevens vindt u Filta in de Greenkey gids.

Meer weten over deze vestiging?