Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Filta, rayon Friesland

Overnameprijs

n.o.t.k.

Adres

Rayon Friesland, Friesland

In 8 jaar heeft de huidige franchisenemer van Filta Friesland een goed lopende onderneming opgebouwd en nu is hij toe aan zijn pensioen. Daarom ter overname aangeboden: Filta Friesland.

Voor het rayon provincie Friesland (exclusief gemeente Friese meren) zoekt Filta Friesland een overname kandidaat/ franchisenemer. Het betreft hier een zeer goedlopende onderneming met een bestaand klantenbestand. De overname omvat het benoemde rayon waarbij het huidige klantenbestand wordt meegeleverd. Alle werkapparatuur welke nodig is voor de dienstverlening. Volledig bedrukte Ford Transit Custom bedrijfswagen (1 1/2 jaar oud) met inrichting.

Rayon met vele mogelijkheden betreft uitbreiding klantenbestand en eventueel tweede auto en dan mogelijkheid tot sub-franchise.

FiltaFry Plus is een wereldwijd concept voor frituurmanagement; service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Tevens levert de FiltaFry Plus de hoogste kwaliteit oliën en wordt de afgedankte olie meegenomen om te recyclen. Met het compleet frituurmanagement van FiltaFry Plus wordt er een totaal ‘ontzorgingspakket’ op milieuvriendelijke basis aangeboden. Het FiltaFry concept heeft in 2016 de NFV Innovatieprijs gewonnen. Tevens vindt u Filta in de Greenkey gids

Meer weten over deze vestiging?

×