Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 Amsterdam West

Overnameprijs

€ 40.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

57 m²

Adres

Kabelweg 37, Amstedam, Noord-Holland

De fit20 studio beschikt naast de trainingsruimte over een kleine kantoorruimte. De vestiging wordt nu in eigen beheer geëxploiteerd en de franchisegever heeft besloten de studio te willen verkopen. Het betreft een fit20 studio in het Coengebouw, die in februari 2012 is gestart.

Amsterdam West

De sfeer bij fit20 Amsterdam West kenmerkt zich door rust, kwaliteit en aandacht. Klanten worden als gast ontvangen en in alle opzichten gerespecteerd. Alles is erop gericht om te zorgen dat de kostbare trainingsminuten voor de klant optimaal benut worden. Er zijn geen spiegels of harde muziek. Er is zo min mogelijk afleiding tijdens de training om ervoor te zorgen dat trainer en klant gezamenlijk een optimaal resultaat kunnen neerzetten. Als franchiseondernemer kun je je hierdoor goed concentreren op het door ontwikkelen van de klanten, trainers en studio in algemene zin.

De vestiging in Amsterdam West wordt per direct ter overname aangeboden en zoekt daarom een franchisenemer die belangstelling heeft voor gezondheid, bewegen en sport. De fit20 studio is gevestigd in het bekende kantoorverzamelpand het Coengebouw. Klanten kunnen gebruikmaken van een gratis parkeerplaats.

fit20

De fit20 franchise is een nationale en internationale formule met zo’n 130 franchise vestigingen verspreid door heel Nederland. De franchisenemers van fit20 maken gebruik van een unieke fitness methode die wetenschappelijk bewezen is en gevalideerd door praktijkervaring en resultaat.

 

Meer weten over deze vestiging?