Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20, Goes

Overnameprijs

€ 78.000

Omzet

In nader overleg vrij te geven.

Oppervlakte

68 m²

Adres

Bleekveld 23, Goes, Zeeland

De studio is gevestigd op een geweldige locatie, Bleekveld 23 te Goes, en bevindt zich op een gezellig plein waar altijd wel iets te beleven is. Deze bruisende locatie zorgt voor een constante stroom van passerend publiek, wat de zichtbaarheid en het verkeer naar de studio aanzienlijk bevordert. Er is rondom de studio voldoende parkeergelegenheid.

fit20 studio Goes

De studio is in 2020 helemaal gerenoveerd met o.a. nieuwe wc unit en nieuwe glaswand wat zorgt voor veel lichtinval. De gehele ruimte is van een mooie betonlook gietvloer voorzien. Een airconditioning houdt de studio koel op 17 graden. Links achterin is een kantoor met een pantry keuken. De totale oppervlakte van de studio is circa 68 m2.

· Hal 6,40 m2
· WC 1,12 m2
· Fitnessruimte 51 m2
· Kantoor 7,67 m2
· Pantry 1,35 m2

fit20

fit20 is een unieke, innovatieve franchiseorganisatie die een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode biedt in de aantrekkelijke nichemarkt van fysieke personal training. De franchiseformule is met haar effectieve en betaalbare personal trainingsmethode marktleider in Nederland met 130 studio’s. Het concept is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de sport- en bewegingswetenschap. De trainingsmethode is gebaseerd op het principe van hoge intensiteit intervaltraining (HIIT), wat een zeer effectieve manier is om fit te worden en te blijven. Hier zijn enkele van de medische voordelen van fit20-training:

· Verbetering van de spierkracht
· Verbetering van de conditie
· Verbetering van de mentale gezondheid

fit20 is een veilige en effectieve manier om fit te worden en te blijven. De training is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de sport- en bewegingswetenschap en is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Meer weten over deze vestiging?

×