Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 Huizen

Overnameprijs

€ 75.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

144 m²

Adres

Het Plein 2000 37, Huizen, Noord-Holland

De fit20 studio in Huizen wordt per 1-1-2023 ter overname aangeboden. Om deze reden is de formule opzoek naar een franchisenemer die belangstelling heeft voor gezondheid, bewegen en sport. 

Huizen

De fit20 studio in Huizen heeft een royale trainingsruimte met daarnaast een wachtruimte, keuken, twee kantoren en een toilet. Vanwege privéredenen wil de huidige franchisenemer/eigenaar zijn vestiging verkopen. Het betreft een fit20 studio in hartje Huizen, welke in januari 2017 is gestart. Daarnaast heeft deze studio een groot en loyaal ledenbestand. De fit20 studio is gelegen aan het Plein 2000 37 in het centrum van Huizen, met veel (foot) traffic en parkeergelegenheid voor de deur. De studio is goed bereikbaar wat er voor zorgt dat klanten het gemakkelijk weten te vinden.

De sfeer bij fit20 Huizen kenmerkt zich door rust, kwaliteit en aandacht. Klanten worden als gast ontvangen en in alle opzichten gerespecteerd. Alles is erop gericht om te zorgen dat de kostbare trainingsminuten voor de klant optimaal benut worden. Er zijn geen spiegels of harde muziek. Er is zo min mogelijk afleiding tijdens de training om ervoor te zorgen dat trainer en klant gezamenlijk een optimaal resultaat kunnen neerzetten. Als franchiseondernemer kun je je hierdoor goed concentreren op het door ontwikkelen van de klanten, trainers en studio in algemene zin.

fit20

De fit20 franchise is een nationale en internationale formule met zo’n 130 franchise vestigingen verspreid door heel Nederland. De franchisenemers van fit20 maken gebruik van een unieke fitness methode die wetenschappelijk bewezen is en gevalideerd door praktijkervaring en resultaat

Meer weten over deze vestiging?