Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 Oldenzaal

Overnameprijs

€ 40.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

110 m²

Adres

Enschedesestraat 2, Oldenzaal , Overijssel

De fit20 studio in Oldenzaal wordt nu in eigen beheer geëxploiteerd en de franchisegever heeft besloten de studio te willen verkopen. Het betreft een fit20 studio in het kantoorverzamelpand de Gelderman Fabriek (huurcontract loopt nog tot eind januari 2023), die in mei 2016 is gestart.

Oldenzaal

De sfeer bij fit20 Oldenzaal kenmerkt zich door rust, kwaliteit en aandacht. Klanten worden als gast ontvangen en in alle opzichten gerespecteerd. Alles is erop gericht om te zorgen dat de kostbare trainingsminuten voor de klant optimaal benut worden. Er zijn geen spiegels of harde muziek. Er is zo min mogelijk afleiding tijdens de training om ervoor te zorgen dat trainer en klant gezamenlijk een optimaal resultaat kunnen neerzetten. Als franchiseondernemer kun je je hierdoor goed concentreren op het door ontwikkelen van de klanten, trainers en studio in algemene zin.

De fit20 studio is gelegen in de Gelderman Fabriek, een unieke en inspirerende omgeving met de authentieke industriële sfeer van weleer met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De studio is goed bereikbaar.

fit20

De fit20 franchise is een nationale en internationale formule met zo’n 130 franchise vestigingen verspreid door heel Nederland. De franchisenemers van fit20 maken gebruik van een unieke fitness methode die wetenschappelijk bewezen is en gevalideerd door praktijkervaring en resultaat.

Meer weten over deze vestiging?