Franchisenemer voor Frozz in regio Den Haag, Nieuwe Haagse Passage

SONY DSC

Frozz & Oodlz is actief op zoek naar een ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging in de Nieuwe Haagse Passage in Den Haag. 

Midden in het centrum van Den Haag opent binnenkort de Nieuwe Haagse Passage haar deuren. Met deze passage wordt de Haagse Passage doorgetrokken tot aan de Grote Marktstraat. Op deze A1 locatie heeft deze formule een plek weten te bemachtigen, en dit kan misschien wel uw locatie worden! Op dit moment zijn er 11 Frozz & Oodlz vestigingen in Nederland, waarvan een in Den Haag New Babylon.

Frozz is frozen yoghurt, verse Nederlandse yoghurt maar dan bevroren. 100% natuurlijk. Lekker, fris en het bevat weinig calorieën. Sinds 2010 serveert Frozz in haar winkels bakjes fresh frozen yoghurt, met de lekkerste, natuurlijke, fruitige, knapperige of zoete toppings. Oodlz zijn de beste verse noodles, geserveerd in een bouillon. Men kiest er vlees of vega bij en verse groenten en kruiden.  Licht, lekker en goed voor je.  Frozz & Oodlz hebben in korte tijd een goede reputatie en hoge naamsbekendheid opgebouwd.

 

Indien u geïnteresseerd bent kunt u volkomen vrijblijvend nadere informatie aanvragen via deze link. In een latere fase krijgt u ook inzicht in de beschikbare cijfers.

 

nieuw logo frozz oodles

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class