Ondernemer worden in Rotterdam?

Frozz & Oodlz Erasmus Universiteit Rotterdam

nieuw logo frozz oodles

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

SONY DSCFrozz is actief op zoek naar een ondernemer voor de locatie Erasmus Universiteit Rotterdam. De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met als een belangrijke focus gezondheid. Hier passen de concepten Frozz en Oodlz perfect bij. Sinds januari 2014 hebben wij een plek in het foodcourt weten te bemachtigen en dit is het moment om er uw eigen Frozz & Oodlz-locatie van te maken!

Frozz is frozen yoghurt, verse Nederlandse yoghurt maar dan bevroren. 100% natuurlijk. Lekker, fris en het bevat weinig calorieën. Sinds 2010 serveert Frozz in haar winkels bakje fresh frozen yoghurt, met de lekkerste, natuurlijke, fruitige, knapperige of zoete toppings. Oodlz zijn de beste verse noodles, geserveerd in een bouillon. Men kiest er vlees of vega bij en verse groenten en kruiden. Licht, lekker en goed voor je. Frozz & Oodlz hebben in korte tijd een goede reputatie en hoge naamsbekendheid opgebouwd.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u volkomen vrijblijvend nadere informatie aanvragen via deze link. In een latere fase krijgt u ook inzicht in de beschikbare cijfers.

Interesse in een vestiging in Amstelveen? Klik hier voor meer informatie.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class