Ondernemer worden in Amstelveen?

Frozz & Oodlz Stadshart Amstelveen

nieuw logo frozz oodles

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

FrozzOodlz_Amstelveen

Frozz & Oodlz is actief op zoek naar een ondernemer voor de locatie Stadshart Amstelveen. Dit winkelcentrum is het bruisende middelpunt van Amstelveen. In 2013 is Stadshart Amstelveen uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’ en biedt naast alle bekende kledingwinkels veel vernieuwende concepten, waaronder Frozz & Oodlz. Wij zijn blij om een onderdeel uit te kunnen maken van deze locatie en misschien is dit voor u wel het uitgelezen moment om in Stadshart Amstelveen een eigen Frozz & Oodlz onderneming te beginnen!

Frozz is frozen yoghurt, verse Nederlandse yoghurt maar dan bevroren. 100% natuurlijk. Lekker, fris en het bevat weinig calorieën. Sinds 2010 serveert Frozz in haar winkels bakje fresh frozen yoghurt, met de lekkerste, natuurlijke, fruitige, knapperige of zoete toppings. Oodlz zijn de beste verse noodles, geserveerd in een bouillon. Men kiest er vlees of vega bij en verse groenten en kruiden. Licht, lekker en goed voor je. Frozz & Oodlz hebben in korte tijd een goede reputatie en hoge naamsbekendheid opgebouwd.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u volkomen vrijblijvend nadere informatie aanvragen via deze link. In een latere fase krijgt u ook inzicht in de beschikbare cijfers.

Interesse in een vestiging in Rotterdam? Klik hier voor meer informatie.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class