Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Grando Keukens | Badkamers, Zevenbergen

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 1.530.000

Oppervlakte

1700 m²

Adres

Blokweg 7a, Noord-Brabant

De succesvolle Grando showroom in Zevenbergen staat ter overname. De showroom biedt enorm veel kansen voor een enthousiaste ondernemer! Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging om jouw passie voor retail en ondernemerschap te combineren met de keuken-en badkamerindustrie? Dan is dit een bijzondere kans!

17 jaar lang heeft Jack Lambregts hard gewerkt om de showroom tot een groot succes te maken. Door de jarenlange ervaring en warme klantenkring biedt dit een geweldige kans. Grando Zevenbergen heeft een uitstekende reputatie door het leveren van deskundig advies en service met kwaliteit. Persoonlijk contact staat dan ook hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat klanten zich welkom en thuis voelen in de winkel. Hierdoor kom je als nieuwe ondernemer in een goede onderneming terecht die alleen maar meer mogelijkheden biedt om te groeien.

Als nieuwe eigenaar profiteer je van een draaiende onderneming. De winkel is actief in een winstgevende markt met veel groeimogelijkheden. Met de juiste visie kan deze vestiging nog verder worden uitgebouwd.

Deze vestiging biedt enorm veel groeipotentie. Als nieuwe eigenaar is er de mogelijkheid te investeren in het moderniseren van de winkel en gerichte marketingcampagnes in te zetten om de naamsbekendheid te vergroten en nog meer klanten aan te trekken. In de ruim opgezette showroom worden op dit moment maar liefst 40 keukens, 15 badkamers en tegelplein tentoongesteld. Door de grootte van de winkel biedt de showroom de mogelijkheid om het productassortiment uit te bereiden naar eigen smaak en te vernieuwen naar de vraag van keukens en badkamers in de huidige markt. Tevens is het pand onlangs voorzien van 127 zonnepanelen, ledverlichting en een vernieuwde airco.

Grando Zevenbergen is gelegen op een strategische locatie met een hoog verkeersvolume, waardoor het een ideale plek is om klanten aan te trekken. De showroom bevindt zich op een belangrijke zichtlocatie, gelegen aan de rondweg in Zevenbergen. Hierdoor is de showroom eenvoudig aan te rijden vanuit verschillende richtingen.

De vestiging biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook de kans om je eigen ondernemersdroom te verwezenlijken. Grando Zevenbergen biedt de kans om een eigen stempel op de winkel te drukken en de
vruchten te plukken van het harde werk en de goed lopende winkel.

Ben jij ondernemend, klantgericht en zie jij de mogelijkheden om Grando Zevenbergen tot een groot succes te maken? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie. Grijp deze kans om een succesvol bedrijf over te nemen, te laten groeien en jouw ondernemersdroom waar te maken!

Meer weten over deze vestiging?

×