Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Greenest Carwash regio Zwolle / Noordoostpolder

Overnameprijs

€ 3.500 (ben. eigen vermogen)

Omzet

ca. € 8.000 excl. BTW

Oppervlakte

N.v.t

Adres

Regio Zwolle / Noordoostpolder, Overijssel

Greenest Carwash reinigt auto’s op locatie zonder water en uitsluitend met ecologische producten in Nederland, België en Luxemburg. De formule reinigt auto’s voor o.a de overheid, Greenwheels, MyWheels, Leaseplan, het MKB en particulieren. In de grote steden wordt gebruik gemaakt van cargo-bikes. Buiten de stad worden bestelauto’s ingezet. Alle vervoersmiddelen zijn uitgerust met een Greenest Power Unit waarop de stofzuiger kan werken.

In september 2022 komt de regio Zwolle / Noordoostpolder vrij. Voor deze regio is Greenest Carwash opzoek naar een ondernemer met oog voor detail. Voor Greenest Carwash is het belangrijk dat de franchisenemer in alle weersomstandigheden aan de slag kan. Daarnaast bent u commercieel ingesteld, communicatief vaardig en heeft u een goede fysieke conditie. Tot slot heeft u minimaal MBO denk- en werkniveau en bent u bereidt een VOG aan te vragen.

De bestaande omzet in deze regio is ca. € 8.000 excl. BTW met een brutowinst van ca. € 4.500 per maand. De bestaande omzet is gemakkelijk verder uit te bouwen. Het benodigd eigen vermogen bedraagt € 3.500

Meer weten over deze vestiging?