Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Greenest Carwash Rotterdam

Overnameprijs

€ 3.500 (entreegeld)

Omzet

Ca. € 10.000 excl. BTW per maand

Oppervlakte

N.v.t

Adres

Groot Rotterdam, Zuid-Holland

Greenest Carwash is op korte termijn op zoek naar een ondernemer voor regio Groot Rotterdam. De formule reinigt auto’s op locatie zonder water en uitsluitend met ecologische producten in Nederland, België en Luxemburg. De formule reinigt auto’s voor o.a de overheid, Greenwheels, Leaseplan, het MKB en particulieren. In de grote steden wordt gebruik gemaakt van cargo-bikes. Buiten de stad worden bestelauto’s ingezet. Alle vervoersmiddelen zijn uitgerust met een Greenest Power Unit waarop de stofzuiger kan werken.

Voor Greenest Carwash is het belangrijk dat de franchisenemer in alle weersomstandigheden aan de slag kan. Daarnaast bent u commercieel ingesteld, communicatief vaardig en heeft u een goede fysieke conditie. Tot slot heeft u minimaal MBO denk- en werkniveau en bent u bereidt een VOG aan te vragen.

In dit rayon zit al een omzet van ca. € 10.000 excl. BTW per maand met een brutowinst van ca. € 4.800. De bestaande omzet is gemakkelijk verder uit te breiden. Het entreegeld bedraagt € 3.500.

U kan uw interesse t/m 16 oktober a.s. bekend maken. In de week van 17 oktober ontvangt u een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

Meer weten over deze vestiging?