Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria, Amsterdam

Adres

Hobbemakade 72, Amsterdam, Noord-Holland

Zie jij jezelf al in deze moderne zaak staan? Kwalitaria Hobbemakade is volledig ingericht volgens het nieuwste Kwalitaria concept. Een tikkie industrieel, maar wel sfeervol. Het is een relatief kleine winkel met minder zitplaatsen. De focus ligt van ook vooral op bezorg- en afhaalbestellingen, die in deze regio volop in trek zijn.

De Hobbemakade bevindt zich in Amsterdam Zuid. De straat is lekker druk met op loopafstand bekende trekpleisters waaronder de Albert Cuyp markt en het Museumplein.

Indeling:

Via de entree aan de rechterzijde van het object kom je direct de cafetaria binnen. Zowel de linker- als de rechterzijde is voorzien van een groot raam, waardoor er veel daglicht binnenkomt en de zaak een frisse uitstraling heeft. Voor de ramen staan hooggeplaatste tafels met krukken, in totaal ca. 12 zitplaatsen.

Het is een lange rechthoekige ruimte met aan de voorzijde in het midden de counter voorzien van het kassasysteem. Aan de linkerzijde staat een koelkast opgesteld voorzien van frisdrank. Achter de counter bevindt zich de keuken van de cafetaria. De rechterzijde is voorzien van professionele uitzuiging met daaronder de bakwand.

Het midden van de productieruimte is voorzien van (koel)werkbanken en een kleine spoelkeuken. Ook aan de rechterzijde staan werkbanken opgesteld en een kwalitatieve ijsmachine van het merk Carpigiani. Achterin de keuken staat een ruime koel- en vriescel en aan de linkerzijde bevindt zich de vetvangput, voor de zijdeur naar buiten.

Via een deuropening rechts achterin de verkoopruimte zit nog een ruime opslagruimte. Deze ruimte wordt nu gebruikt voor de bezorgfietsen en is voorzien van stellingkasten. Verder is deze ruimte voorzien van een toilet. Via een deuropening aan de rechterzijde is nog een extra ruimte te bereiken die wordt gebruikt kantoor-/ uitrustruimte, met toegang naar de tuin.

Het totale object is ca. 154 m2 groot, waarvan ca. 50 m2 aan verkoopruimte en circa 50 m2 aan productieruimte en ca. 50 m2 aan opslagruimte.

Specificaties van Kwalitaria Amsterdam:

  • Ruime zaak met inrichting en apparatuur
  • Een toplocatie
  • Mogelijkheid voor afhalen en bezorgen
  • Gelegen in een drukbezocht winkelcentrum

Meer weten over deze vestiging?