Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria, Utrecht

Overnameprijs

€ 154.000

Oppervlakte

110 m², waarvan 90 m² verkoopruimte

Adres

Balijelaan 3, Utrecht

Op de Balijelaan, nabij het centrum van Utrecht, wacht een bestaande Kwalitaria vestiging op een nieuwe eigenaar. Dankzij de hoekligging, waar twee drukke straten samenkomen, is het een unieke zichtlocatie. De levendige buurt kenmerkt zich door veel jonge huishoudens. Het verzorgingsgebied bevat ruim 25.000 inwoners, verspreid over ruim 14.000 huishoudens. Kortom, veel hongerige magen om te vullen!

De zaak is recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar. De focus ligt op bezorg- en afhaalbestellingen, waardoor de winkel zich kenmerkt door een beperkt aantal vierkante meters en zitplaatsen. Uiteraard is de winkel modern ingericht volgens het kenmerkende Kwalitaria-concept met veel industriële en groene details. Zie jij jezelf al in deze zaak staan?

De locatie heeft een aantal energiebesparende oplossingen, waaronder diverse automatische in- en uitschakelende timers en tijdschakelaars. Bovendien kan het huidige energiecontract worden overgenomen.

Indeling:

Via het terras aan de voorzijde van het object kom je via de entree direct de cafetaria binnen. De gehele pui is voorzien van een groot raam, waardoor er veel daglicht binnenkomt en de zaak een frisse uitstraling heeft. Voorin de cafetaria staat een prachtige stamtafel met acht zitplaatsen.

Het is een lange rechthoekige ruimte, waar halverwege de ruimte keuken staat, voorzien van alle het benodigde voor een Kwalitaria. Aan de achterzijde staat een koelkast opgesteld voorzien van frisdrank. Links van de counter bevinden zich twee bankjes om even te wachten op je bestelling.

Via een deuropening aan de linkerzijde kom je in een kleine personeelsruimte. Helemaal links achterin de verkoopruimte bevinden zich de gescheiden toiletgroepen. Rechts achterin de verkoopruimte (achter de keuken) zit nog een ruime opslagruimte, hier bevindt zich nog een spoelkeuken en achterin deze ruimte staat een ruime koel- en vriescel en aan de rechterzijde bevindt zich de vetvangput.

Specificaties van Kwalitaria Utrecht:

  • Ligging: centrum, hoekligging
  • Focus op bezorgen & afhalen
  • Oppervlakte: 110 m², waarvan 90 m² verkoopruimte
  • Aantal zitplaatsen: 8
  • Terras: mogelijk

Meer weten over deze vestiging?

×