Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra, Amsterdam

Overnameprijs

€ 25.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€ 550.000 - € 700.000

Oppervlakte

125 m² inclusief vide

Adres

Beukenweg 12 , Noord-Holland

Hierbij biedt de eigenaar deze goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aan! 

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Amsterdam aan Beukenweg 12 in een drukbezochte straat met horeca en retail om de hoek van het Oosterpark. Parkeren voor de klanten kan in de zijstraten van de winkel. De meeste klanten komen echter uit de bruisende wijk waar de winkel in is gevestigd. De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedistilleerd en cadeaus maar hierin zijn nog voldoende mogelijkheden om te ontwikkelen. Groeikansen zijn er in de winkel zelf in bijvoorbeeld assortiment maar ook een herindeling is mogelijk zodat een proefruimte kan ontstaan. Het verzorgen van relatiegeschenken en verdere omzet buiten de winkel kan ook verder worden uitgebreid.

De onderneming wordt aangeboden wegens een andere focus van de ondernemer.

Over Mitra 

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Interesse? 

Bent u de ambitieuze ondernemer die graag een slijterij/drankenspeciaalzaak op een toplocatie wilt overnemen? Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier.

Meer weten over deze vestiging?

×