Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra Apeldoorn

Overnameprijs

€ 40.000 (ben. eigen vermogen)

Omzet

650.000 - 750.000

Oppervlakte

111 m2

Adres

Linie 297, Apeldoorn, Gelderland

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Apeldoorn aan de Linie 297 in het winkelcentrum ’t Fort met een breed aanbod aan winkels. De winkel bevindt zich op een goede zichtlocatie in het midden van het winkelcentrum gelegen tussen de supermarkten Albert Heijn en Dirk. Verder heeft het winkelcentrum een breed aanbod aan (food)retail.

Het verzorgingsgebied betreft de omliggende wijken waar ook bijgebouwd wordt. In dit verzorgingsgebied is er geen directe concurrentie aanwezig. De winkel is eind 2020 verbouwd volgens de nieuwe formule van Mitra en is daardoor instap klaar. De komende jaren hoeft een nieuwe ondernemer geen verdere investeringen te doen.

De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Groeikansen zijn er in de winkel zelf maar ook in het toevoegen van bezorging, levering aan bedrijven zoals horeca en relatiegeschenken en activiteiten buiten de eigen onderneming zoals het verzorgen van proeverijen.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Meer weten over deze vestiging?