Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra Assen aan de Nobellaan

Overnameprijs

Ben. eigen vermogen € 40.000

Omzet

€ 500.000 - € 600.000

Oppervlakte

107 m²

Adres

Nobellaan 265, Assen, Drenthe

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Assen aan de Nobellaan 265 gelegen in het winkelcentrum Nobellaan met een breed aanbod aan winkels. Het winkelcentrum kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel foodretail en heeft een verzorgingsgebied in het westen van Assen. Klanten kunnen gratis bij het winkelcentrum parkeren. De Mitra onderneming op deze locatie bestaat al geruime tijd en heeft een breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Er is in de loop van de jaren een sterk vaste klantenbestand opgebouwd.

Er zijn nog ruime groeikansen door onder andere het verzorgen van proeverijen, leveringen aan bedrijven en bezorgingen in de regio. Ook kan de marketing en (online) aanwezigheid van de onderneming nog verbeterd worden.

De onderneming wordt aangeboden vanwege beoogde pensionering van de huidige ondernemer.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Meer weten over deze vestiging?