Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra, Coevorden

Overnameprijs

€10.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€300.000-€400.000

Oppervlakte

75m² bvo, 65m² vvo

Adres

Ingenieur Arjen Vonkweg 6-8, Coevorden, Drenthe

Bij deze biedt de eigenaar deze goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aan!

De drankenspeciaalzaak

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Coevorden aan Ingenieur Arjen Vonkweg 6-8 direct naast de ingang van een goed bezochte supermarkt. De winkel heeft een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid met gratis parkeren voor de deur.
De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Groeikansen zijn er in de winkel zelf, maar ook in het toevoegen van bezorging, levering aan bedrijven zoals horeca en relatiegeschenken en activiteiten buiten de eigen onderneming zoals het verzorgen van proeverijen.
De winkel kan zonder personeel overgenomen worden van de huidige ondernemer en wordt aangeboden vanwege focus op andere ondernemingen.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.
Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Wilt u meer weten over Mitra Coevorden? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan.

Meer weten over deze vestiging?

×