Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra Raalte

Overnameprijs

Bon. eigen vermogen € 25.000

Omzet

€ 450.000 - € 550.000

Oppervlakte

115 m²

Adres

Nieuwe Markt 8d, Raalte, Overijssel

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Raalte aan de Nieuwe Markt 8d in het centraal gelegen (winkel)centrum met een breed aanbod aan winkels. Het centrum is ruim opgezet en de winkel bevindt zich op een goede zichtlocatie in de loop. De winkel begin 2021 verbouwd volgens de nieuwe formule van Mitra en is daardoor instapklaar. De komende jaren hoeft een nieuwe ondernemer geen verdere investeringen te doen. De winkel is met het oog op de toekomst en duurzaamheid zelfs al losgekoppeld van de gasaansluiting en wordt volgens de meest moderne manieren verwarmd en gekoeld. De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Groeikansen zijn er in de winkel zelf maar ook in het toevoegen van bezorging, levering aan bedrijven zoals horeca en relatiegeschenken en activiteiten buiten de eigen onderneming zoals het verzorgen van proeverijen.

De onderneming kan in overleg met de huidige ondernemer op een korte termijn overgenomen worden.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Meer weten over deze vestiging?