Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra, Valkenswaard

Overnameprijs

€ 55.000 (benodigd eigen vermogen)

Omzet

€ 600.000 - € 700.000

Oppervlakte

100 m²

Adres

Van Bruhezehal 10, Noord-Brabant

Bij deze biedt de eigenaar deze goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aan!

De drankenspeciaalzaak

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Valkenswaard (Dommelen) aan Van Bruhezehal 10 in het winkelhart De Belleman met een breed aanbod aan winkels. Het winkelhart is actief, kent hoge bezoekersaantallen en geen leegstand. Naast een PLUS heeft het winkelhart een breed aanbod aan (food)retail.
Het verzorgingsgebied is breed met meer dan 10.000 inwoners waarbij het door ontwikkelingen vergroot kan worden. De winkel is in 2018 verbouwd volgens de nieuwe formule van Mitra en is daardoor instap klaar. De komende jaren hoeft een nieuwe ondernemer geen verdere investeringen te doen.

De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Groeikansen zijn er in de winkel zelf maar ook in het toevoegen van bezorging, levering aan bedrijven zoals horeca en relatiegeschenken en activiteiten buiten de eigen onderneming zoals het verzorgen van proeverijen.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.
Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vestiging? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Meer weten over deze vestiging?

×