Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra Wierden

Overnameprijs

€ 15.000 (ben. eig. vermogen)

Omzet

€ 300.000 - € 400.000

Oppervlakte

160 m²

Adres

Nijverdalsestraat 23, Wierden, Overijssel

De Mitra drankenspeciaalzaak is gevestigd in Wierden aan de Nijverdalsestraat 23. De winkel bevindt zich op een goede bereikbare aan de rand van het winkelgebied van Wierden. De onderneming is de enige full-service drankenspeciaalzaak in Wierden en heeft ook een breder verzorgingsgebied dankzij de diverse omliggende dorpen

De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Met name in de laatste categorieën is de onderneming sterk. Groeikansen zijn er in de winkel zelf in de landelijk snel groeiende categorie speciaalbier maar ook in het toevoegen van bezorging, leveringen aan bedrijven zoals horeca en activiteiten buiten de eigen onderneming zoals het verzorgen van proeverijen.

De onderneming wordt vanwege beoogde pensionering van de ondernemer aangeboden.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Meer weten over deze vestiging?

×