Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra Wijchen

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 400.000 - € 500.000

Oppervlakte

101 m²

Adres

Zuiderpoort 16a, Wijchen, Gelderland

De drankenspeciaalzaak De Mitra bevindt zich in Wijchen aan de Zuiderpoort 16A in een drukbezocht overdekt winkelcentrum in het groeiende Wijchen Zuid. Het winkelcentrum zelf en de directe omgeving worden in de komende jaren verder ontwikkeld waardoor er ruime groeikansen zijn. Zo zal het winkelcentrum uitgebreid worden en komen er met de bouw van een groot aantal nieuwe woningen in de regio extra consumenten bij. De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus maar ook hierin zijn nog mogelijkheden om te ontwikkelen. Groeikansen zijn er in de winkel zelf maar ook in het toevoegen van bezorging en levering aan bedrijven zoals horeca en relatiegeschenken wat op dit moment slechts beperkt gebeurt.

De onderneming wordt aangeboden wegens het afbouwen van de huidige ondernemer die naast de Mitra in Wijchen nog twee andere Mitra drankenspeciaalzaken exploiteert.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus  en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen of in contact komen? Klik dan op de oranje knop!

Meer weten over deze vestiging?