Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai Almelo

Overnameprijs

€ 15.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

90 m²

Adres

Oranjestraat 21, Almelo , Overijssel

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

MultiVlaai Almelo

Almelo is een middelgrote stad in Twente, telt ruim 70.000 inwoners en heeft een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. De MultiVlaai vestiging is gelegen in één van de aanloopstraten naar het centrum en is gemakkelijk per auto bereikbaar. De winkel heeft een oppervlakte +/- 90 m2 en gunstige huurcondities. Naast de vlaaien en taarten wordt er ook een groot assortiment Boulanger bonbons verkocht.

Meer weten over deze vestiging?