Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai Amsterdam (Gelderlandplein)

Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

63 m²

Adres

Van Leijenberghlaan 212, Amsterdam, Noord-Holland

MultiVlaai is dé marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. De eigen bakkerij in Limburg bakt een groot assortiment aan vlaaien. Binnen 24 uur worden deze vlaaien aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Naast vlaaien verkoopt MultiVlaai ook taarten, petit fours, fototaarten en speciaal gebak. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met  toppers als de Brownie’s en de New York cheesecake.

In Amsterdam worden 2 MultiVlaai-vestigingen in één koop ter overname aangeboden, een unieke kans, het gaat om de vestigingen:

  • MultiVlaai Gelderlandplein
  • MultiVlaai Kinkerstraat

Het Gelderlandplein in Amsterdam- Buitenveldert is het winkelcentrum voor Amsterdam Zuid. Na de ingrijpende make-over in 2016 is het een exclusief winkelcentrum geworden met meer dan 100 winkels en restaurants. De Albert Heijn XL zorgt voor veel bezoekers. Er is voldoende parkeergelegenheid, deels met een blauwe zone. De MultiVlaai winkel is gelegen in de buurt van 1 van de hoofdingangen van het winkelcentrum.

Meer weten over deze vestiging?

×