Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai Amsterdam (Kinkerstraat)

Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

30 m²

Adres

Kinkerstraat 173A, Amsterdam, Noord-Holland

MultiVlaai is dé marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. De eigen bakkerij in Limburg bakt een groot assortiment aan vlaaien. Binnen 24 uur worden deze vlaaien aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Naast vlaaien verkoopt MultiVlaai ook taarten, petit fours, fototaarten en speciaal gebak. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met  toppers als de Brownie’s en de New York cheesecake.

In Amsterdam worden 2 MultiVlaai-vestigingen in één koop ter overname aangeboden, een unieke kans, het gaat om de vestigingen:

  • MultiVlaai Gelderlandplein
  • MultiVlaai Kinkerstraat

De Kinkerstraat is het winkelgebied van het stadsdeelcentrum Amsterdam Oud-West. Er is een gevarieerd en aantrekkelijk winkelaanbod met een concentratie van mode, speciaalzaken en een divers dagelijks aanbod. Door de komst van de Foodhallen heeft het winkelgebied in het stadsdeelcentrum zich positief ontwikkeld. De MultiVlaai winkel is gelegen in de nabijheid van de Ten Katemarkt wat zorgt voor een goede ligging in de koopstroom.

Meer weten over deze vestiging?

×