Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Beverwijk

Overnameprijs

n.o.t.k.

Oppervlakte

62 m²

Adres

Beverhof 31, Beverwijk, Noord-Holland

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Beverwijk

Beverwijk heeft meer dan 40.000 inwoners en een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven in Midden-Kennemerland (150.000 inwoners). MultiVlaai Beverwijk wordt door de huidige ondernemer ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De MultiVlaai vestiging is gelegen op een goede locatie in winkelcentrum Beverhof en is goed zichtbaar voor de consument. Het winkelpand ligt in de “vers” straat in het winkelcentrum nabij 2 supermarkten (Deen en Albert Heijn).MultiVlaai Beverwijk heeft 17 zitplaatsen binnen. Een heerlijke plek om te genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee enz. Ook worden er volop Bonbons, Macarons en The Real American Bakery producten verkocht. Omzetmogelijkheden alom!

Ben je geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend nadere informatie, in een latere fase krijg je uiteraard ook inzicht in alle beschikbare financiële gegevens.

Meer weten over deze vestiging?

×