Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai Den Bosch

Overnameprijs

€ 27.500

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

85 m²

Adres

Hinthamerstraat 147 , Noord-Brabant

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York Cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Multivlaai Den Bosch

Hoofdstad van Noord-Brabant met 150.000 inwoners heeft een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. De MultiVlaai vestiging is gelegen aan de rand van het centrum en is per auto bereikbaar. Het markante hoekpand ligt aan het stromende water van de Binnendieze is goed zichtbaar voor de consument.

MultiVlaai Den Bosch heeft 20 zitplaatsen binnen die uitkijken op de Binnendieze, een heerlijke plek in de stad waar je een kopje koffie, cappuccino of thee kunt drinken. Ook worden er volop Macarons en Leonidas bonbons verkocht. Omzetmogelijkheden alom!

Meer weten over deze vestiging?